Utorak 11.10: Što danas odigrati na kladionici?

Utorak 11.10.,posljednje utakmice trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo se igraju večeras. Mi vam predlažemo dvije vrlo zanimljive utakmice iz skupine F. Sretno tko isprati!

Utorak 11.10

Slovačka – Škotska | Svjetsko prvenstvo – Kvalifikacije

Slovačka i Škotska će se sastati u trećem pretkolu za Svjetsko prvenstvo 2018. godine u skupini F. Dvije ekipe zajedno sa Slovenijom će se boriti za drugu poziciju koja vodi u baraž, s obzirom da je Engleska veliki favorit za osvajanje prvog mjesta i izravnog kvalificiranja na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Nakon dva kola Engleska je jedina momčad sa savršenim rezultatom u skupini, a iza njih su Škotska i Irska, koje imaju po četiri boda. Slovačka je najlošije započela kvalifikacije, gdje su izgubili obje utakmice koje su do sada igrali i u ovom trenutku ispred njih je Litva koja ima dva boda. Dodajmo da će ovo biti prvi međusobni susret između Slovačke i Škotske u povijesti.

[su_euro_soccer_bonus]

S obzirom da Slovaci nisu osvojili niti jedan bod u prve dvije utakmice, očekujem od njih da počnu maksimalno agresivno protiv Škota, koji su pokazali na utakmici protiv Litvanaca da njihov tim ima ograničenja.

TIP: Pobjeda Slovačke

screenshot_2

UPLATI!

Slovenija – Engleska | Svjetsko prvenstvo – Kvalifikacije

Derbi trećeg kola u skupini F donosi nam dvoboj između dvije ekipe koje još uvijek nisu poražene, iako Slovenci imaju jedan remi, dok Englezi imaju maksimalan učinak u prva dva kola. Oba tima su pobijedili Slovačku, a Engleska je pobijedila autsajdera Maltu kod kuće, dok je Slovenija remizirala protiv Litve.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Imajući u vidu toliko odsutnih standardnih igrača, sasvim je realno da će Engleska igrati sa više opreza nego inače protiv sve boljih Slovenaca, što je razlog zašto sam odlučio odigrati manje golova.

TIP: Manje od 2.5 gola

screenshot_3

UPLATI!

LISTIĆ

screenshot_4

UPLATI!

Oznake: