VN Mađarske: Duel na utrci

Pred nama je VN Mađarske u kojoj nakon kvalifikacija nema ništa novo, jer Mercedes je ponovno u prvom redu dok se ostatak ekipe može boriti za treće mjesto na podiju kojem je za sada najbliži Vettel.

formula-1-hungaroring

Mi smo se pozabavili duelima vozača, jer je vrlo izgledno kako će Hamilton ukoliko izdrži na startu vrlo lagano stići do nove pobjede. Rosberg trenutno ne može parirati Britancu, a ostatak ekipe samo u nekim specifičnim okolnostima može očekivati pobjedu.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

KAKO BI VIDJELI ODLIČNE INFORMACIJE ZA KLAĐENJE ZA OVU UTAKMICU, POTREBNO JE PODIJELITI (SHARE) ANALIZU JEDNIM KLIKOM! ISPLATIT ĆE SE

 

 

Pred nama je utrka koja vjerojatno neće ponuditi puno uzbuđenja na stazi osim vjerojatno nekoliko uvodnih krugova ili ukoliko padne kiša (ali za to ipak nisu velike šanse). Pozabavili smo se duelima i onaj koji je naizgledniji je da će Romain Grosjean završiti utrku ispred Pastora Maldonada. Osim što će Grosjean startati sa 10. pozicije, a Maldonado sa 14. znači već na startu je u prednosti, Romain je puno brži vozač od Venezuelanca. Uz sve to Maldonado je jedan od vozača koji završava najmanje utrka u prosijeku.

 

 

Ukoliko Grosjean “preživi” prvi zavoj samo neka vrlo čudna situacija može se dogoditi da Maldoado završi ispred Francuza. Također velika je šansa da Maldonado uopće ne završi utrku pa bi samim time Grosjean bio pobjednik ovog duela. Koeficijent na to da će Grosjean biti ispred Maldonada je 1.40.

duel