Washington Nationals – NY Yankees; 19.05.2015 MLB

SASVIM SIGURNO JEDAN OD NAJZANIMLJIVIJIH DVOBOJA OVOGA KOLA

Nationalsi (22-17) su u nevjerojatnom naletu,a to mogu najviše zahvaliti svom najboljem udaraču Bryce Harperu. On je zbilja “vruć” i vrlo opasan za svakog bacača. Harper predvodi sve udarače MLB-a u home runovima i broji RBI-ajeva.

Njegov talent su svi prepoznali i to zaista nije teško uočiti. Mislim da je tek sada krenuo sa ispunjavanjem svih očekivanja i zadataka koji su stavljeni pred njega – izjasnio se protivnički menadžer Joe Girardi.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Washington je slavio osam puta u zadnjih 10 utakmica od koji su čak sedam njih odigrali u gostima. Ono što najviše može veseliti menadžer Nationalsa je činjenica da su eksplodirali u napadu. U periodu od tih zadnjih 10 utakmica su protivničke bacače masakrirali sa prosjekom od 7,73 runova što je doista ogromna brojka.

1397181566000-4-10-ellsbury

Yankeesi (22-17) i dalje igraju poprilično konstantno, ali nedavno su imali mini krizu gdje su upisali četiri poraza u nizu, a potrebno je i napomenuti da su izgubili pet puta u zadnjih šest dvoboja. Do tog zadnjeg perioda su igrali doista jako dobro, ali nešto se na kratko promijenilo, ali ta kriza vjerojatno neće dugo trajati, jedini je problem što sada moraju igrati protiv jako vrućih Nationalsa.

Nationalsi će danas na mound poslati ljevorukog Gia Gonzaleza (3-2; 4,25 era) koji će sigurno što prije htjeti zaboraviti zadnji start. U toj utakmici je kod Arizone prepustio pet runova kroz isto toliko inninga. Nije to nikako bio njegov dan.

Ne znam što se dogodilo, ali jednostavno što god su udarili je išlo u njihovu korist. To je očito jedan od onih dana – kratko je rekao ratočarani Gio.

Protiv Yankeesa mu sigurno neće biti lako jer protiv njih je u karijeri upisao samo jednu pobjedu uz čak pet poraza te očajan 6,75 era. Sigurno mu neće biti lako protiv takve ekipe koja ima odlične brojke protiv njega.

Gosti će se pouzdati u desnorukog Nathana Eovaldia (3-1; 4,14 era) koji za sada ispunjava očekivanja stručnog stožera. On je još ove sezone doveden razmjenom igrača iz Marlinsa i jasno je kako su svi imali dosta visoka očekivanja od njega. Do sada je pokazao zbilja solidne nastupe. Kako je dobar dio karijere proveo u Nacionalnoj ligi, onda se i nekoliko puta suretao sa Washingtonom. Protiv njih je do sada upisao negativan 2-4 omjer uz 4,76 era.

[touchcarousel id=’2′]