Prijavite se besplatno na SvijetKladjenja mailing listu te budite prvi obavješteni o novim analizama utakmica, krivo postavljenim koeficijentima (valuebetovima) i promotivnim akcijama vodećih online kladionica bonusima za klađenje, besplatnim okladama i drugim pogodnostima.

Newsletter kladionica

Zahvalni smo na povjerenju našim brojnim pretplatnicima, te aktivno tražimo zanimljive informacije, te greške (valeubetove) u ponudi,  kako bi naši pretplatnici dobivali što kvalitetnije infromacije o utakmicama, kao i što veće pogodnosti kod online kladionica.

Newsletter – Klađenje

Svjesni smo odgovornosti koju imamo, te Vaše podatke nećemo prodavati, iznajmljivati ili na bilo koji način objavljivati trećoj strani, osim ukoliko zakon to ne nalaže.

Prijavom na ovaj besplatan newsletter omogućavate si da budete prvi informirani o greškama kladionica, kao i odličnim analizama i tipovima za klađenje te specijalnim promocijama i besplatnim okladama vodećih internet kladionica. Sa mailing liste se možete, ukoliko niste zadovoljni u što sumnjamo, u svakom trenutku odjaviti.

Hvala Vam na povjerenju!

Share This