Nogomet uživo možete danas vrlo jednostavno pratiti, ali uz to možete se i vrlo jednostavno kladiti uživo. Nogomet je najpopularniji sport na svijetu, a mnoge TV kuće plaćaju nevjerojatne iznose sportskim ligama, ali i klubovima kako bi imale ekskluzivno pravo prenositi njihove susrete. Naravno ovo pravilo vrijedi za vodeće lige i klubove Svijeta, ali i ostale lige i manji klubovi također sve više zarađuju od televizijskih kuća. Stoga je jasno kako i TV kuće žele ostvariti financijsku korist od toga što imaju ekskluzivna prava. U tom začaranom krugu gledatelji odnosno nogometni fanovi su ponovno u vrlo nezgodnom položaju pogotovo ako nisu dobre financijske situacije.

Nogomet uživo

Nogomet uživo

Nogomet uživo

Naime kako bi gledali vrhunske utakmice gledatelji u pravilu trebaju imati pretplate za određene sportske kanale kako bi mogli uživati u nogometnim utakmicama. Kod nas ta prava imaju Arenasport i Sportklub za većinu susreta. Ipak i kada uzmemo pretplatu i uključimo sportski paket i dalje ne možemo gledati sve susrete, nego samo nekoliko koji se prenose.

Kako gledati gotovo sve susrete?

Naravno postavlja se pitanje kako gledati gotovo sve nogometne susrete uživo? Vrijeme je interneta i razni preglednici nude zaista veliki broj susreta, ali njihove prijenose ponovno ili treba platiti ili ćete utakmice gledati u vrlo lošoj kvaliteti i uz vrlo česte prekide u prijenosu. Takve susrete možete pogledati u nekim slučajevima, ali sigurno nećete tako gledati veliki broj susreta.

Kao najbolje rješenje za gledanje nogometa uživo u slučajevima kada nemate mogućnost pratiti preko televizijskih kanala nameću se online kladionice. Da online kladionice na kojima je dovoljno otvoriti račun i položiti minimalni ulog omogućavaju Vam veliki broj live prijenosa, kako nogometnih susreta, tako i susreta iz drugih sportova.

Najveća prednost je ta što prijenos mora biti brz kako bi omogućio onima koji se klade live da to rade nesmetano. Upravo to će svima koji gledaju omogućiti vrlo dobar prijenos. Kvaliteta slike također nije loša, a jedini nedostatak je praćenje na vrlo malom zaslonu. Ipak uz ovu opciju imati ćete mogućnost gledati veliki broj susreta i to kako nogometnih tako i iz drugih sportova.

Najveći izbor prijenosa naravno imaju najveće svjetske kladionice kao što su bet365, Betfair, William Hill, Sportingbet i dr.

GLEDAJ NOGOMET UŽIVO

Share This