Auto Cash Out opcija na Bet365! Od sada ćete imati još veću kontrolu nad svojim okladama. Bet365 kladionica je uvela novu opciju koja se zove Auto Cash Out, koja omogućava svim igračima da primijene mogućnost da se njihov listić automatski isplati, ukoliko dostigne vrijednost koju ste vi sami odabrali.

Auto Cash Out

Prema popularnoj web stranici Bet365, opcija automatske isplate je dostupna na svim uređajima i tržištima, osim Italije. Ako još uvijek niste napravili račun na Bet365 kladionici, naša preporuka vam je da to odmah učinite jednostavnim klikom na gumb ispod, jer je ovo samo jedna od mnogih opcija koje nam nudi jedna od najboljih, ako ne i najbolja kladionica na svijetu.

REGISTRIRAJTE SE!

Kako funkcionira opcija Auto Cash Out?

Jednostavno treba primijeniti mogućnost Auto Cash Outa na svoju okladu tako da se automatski ostvari isplata listića, bilo to u cijelosti ili neku vrijednost koju ste sami odabrali. Nakon što aktivirate Auto Cash Out opciju, opcija je aktivna čak i ako ste odlogirani sa Bet365 stranice.

Kada se vrijednost koju ste stavili za Auto Cash Out dostigne, listić se automatski isplaćuje. Kako bi namjestili automatsku isplatu, jednostavno odaberite ikonu ‘cog‘ sa desne strane Cash Out gumba na vašem kladioničkom listiću na ‘My Bets‘ i unesite vrijednost koju želite da vam se automatski isplati ukoliko se naravno dostigne ta vrijednost na vašem listiću, a zatim samo kliknete ‘Create Rule‘.

Ova opcija izuzetno je korisna u situacijama gdje npr. čekate zadnji par i želite isplatiti dobitak ukoliko momčad na koju ste se kladili i povede. Uzmimo za primjer da je dobitak na listiću 1.000€ a da čekate zadnji par na koji je, prije početka utakmice, koeficijent 1,50. Ukoliko postavite Auto Cash Out opciju na iznos od 900€, nakon što momčad na koju ste se kladili povede 1:0 koeficijent na live klađenju će pasti sa 1,50 na 1,07. Nakon što koeficijent, makar i na jednu sekundu, bude toliki da diskontira vaš dobitak od 1.000€ sa trenutnim koeficijentom te je dobitak 900€ ili viši vaš dobitak će biti isplaćen.

Ovo je odlična opcija ukoliko odigrate listića sa većim brojem parova, te pogodite prvih par parova na listiću, te odlučite postaviti auto cash out na određeni iznos, kako je vjerojatnost da dobijete listić veća. Ova opcija samo je još jedna u nizu , nakon Edit Bet opcije, novih funkcionalnosti Bet365 kladionice koja svojim novitetima mijenja svijet klađenja kakav poznajemo.

ISPROBAJTE AUTO CASH OUT

Share This