Bet365 kladionica uvodi novu značajku pod nazivom Editiranje listića za bet365 mobilne stranice i aplikacije, koja omogućava korisnicima da uklone, zamjene ili dodaju odabrane parove prije početka ili u toku događaja. Za pojedinačne oklade imate mogućnost zamjene ili dodavanja odabranih parova.

Značajka Editiranje listića koristi funkcionalnost Cash Out. Prilikom uređivanja oklade, postojeća oklada će biti isplaćena (Cash Out) i nova oklada će biti postavljena sa editiranim parova (oklada), koristeći iznos koji je tijekom uređivanja isplaćen za ulog na novi editirani listić. Novi ulog će biti postavljen na trenutne koeficijente koji su dostupni za odabir, bez obzira na početne koeficijente.

Editiranje listića se nudi kada je opcija Cash Out dostupna za sve parove (oklade) koje su još uvijek dostupne unutar oklade i gdje ishod oklade već nije utvrđen. To znači da čak i ako ste već pogodili nekoliko parova na svom listiću, imate pravo da koristite opciju Editiranje listića.

Korisnik može napraviti više zamjena, uključujući i kombinacije uklanjanja, zamjene i dodavanja parova (oklada) u istom zahtjevu za Editiranje listića. Osim toga, ne postoji ograničenje na to koliko puta korisnik može koristiti ovu opciju.

ISPROBAJ EDITIRANJE OKLADA

Kako editirati listić

Korisnici mogu edititirati listić na svom mobilnom uređaju ili tabletu putem ‘Cash Out‘ opcije na ‘My Bets‘ gumbu, tako što će odabrati ‘Edit Bet‘ u desnom gornjem dijelu kliznog prozora za listiće. Klizni prozor za listiće će biti ažuriran kako bi se korisnicima omogućilo da uklone, zamjene ili dodaju nove selekcije.

Bet365

Editiranje listića: Dodavanje selekcije/parova

Korisnici moraju odabrati opciju Editiranje listića, onda + ‘Add Selection‘. Tada će biti odvedeni na Bet365 početnu stranicu sa ponudom i prikazat će im se pop-up prozor koji će ih informirati da pregledavaju stranice i dodaju nove parove.

Biranje bilo kojeg drugog para, odnosno oklade, iz bilo kojeg kupona, dodaje je na privremeni listić, koji će se prikazati na dnu zaslona. Listić se automatski ažurira sa novim iznosom za isplatu.

Da bi podnijeli zahtjev za Editiranje listića, kupac mora odabrati ‘Add to Bet‘ kako bi se listić ažurirao sa novim selekcijama i zatim otići na ‘Save Changes‘ i onda ‘Confirm‘.

Zamjena parova (oklada)

Kako bi zamijenili par (okladu) na listiću, korisnik mora odabrati opciju Editiranje listića, a zatim izabrati selekciju koju žele zamijeniti.

Potom će korisniku biti prikazan pop-up prozor za zamjenu, gdje mogu odabrati alternativni izbor iz istog tržišta. Listić će automatski da se ažurira sa novim iznosom za isplatu za zamijenjenu selekciju.

Korisnim mora odabrati ‘Done‘ kako bi ažurirao novo-izabrani par (oklada), a potom ‘Save Changes‘ i onda ‘Confirm‘ kako bi podnijeli zahtjev za Editiranje listića.

Bet365

Uklanjanje para (oklade)

Za uklanjanje selekcije sa listića, korisnik jednostavno odabere opciju ‘Editiranje listića‘ (Edit Bet) i klikne na X ikonu pored odabrane selekcije. Nakon što kliknete na X, selekcija će se prikazati kao prekrižena na kladioničarskom listiću. Korisnik može poništiti uklanjanje klikom na ‘Undo‘.

Listić se automatski ažurira sa novim iznosom za isplatu. ‘Save Changes‘ i ‘Confirm‘ moraju biti odabrani kako bi podnijeli zahtjev za uklanjanje.

Bet365Bet365

Prilikom Editiranja listića, sve selekcije koje su završene će biti uklonjene iz prikaza ‘Editiranja listića‘, međutim, te selekcije će još uvijek biti izračunate za opciju ‘Cash Out‘.

Napomena – Ako je selekcija/par suspendiran i stoga ‘Cash Out‘ nije dostupan, opcija ‘Editiranje listića‘ će biti skrivena.

Korisnici koji imaju prebivalište u Australiji, Cipru, Češkoj i Italiji neće moći koristiti opciju ‘Editiranje listića‘.

ISPROBAJ EDITIRANJE OKLADA

Uvjeti i odredbe

1. Edit Bet (Editiranje listića) je dostupno na odabranim događajima, utakmicama i marketima prije početka i u toku, na jednu ili više oklada, za razne sportove, uključujući nogomet, tenis i košarku.

2. Vrijeme kašnjenja se događa kada se potvrđuje zahtjev za Editiranje listića. Ako su promjene cijena ili tržišta obustavljene tijekom tog vremena onda zahtjev za Editiranje listića možda neće biti uspješan.

3. Ako je zahtjev za Editiranje listića uspješan, oklada će biti postavljena pomoću novog uloga i editirane selekcije će biti postavljene u ‘My Bets’

4. Kada se listić editira pomoću opcije ‘Edit Bet’, novi ulog će biti jednak trenutnom ‘Cash Out’ iznosu.

5. Ako oklada nije uređena pomoću opcije ‘Edit Bet’, izvorni ulog neće se ubrajati u bilo koju ponudu koja uključuje obrtanje. Novi ulog će biti dostupan prema uvjetima za obrtanje, pod uvjetom da odabrane selekcije ispunjavaju kvalifikacijske uvjete.

6. Neke ponude na Bet365 neće se moći primjenjivati u ‘Edit Bet’ opciji.

7. Edit Bet nije dostupan na ‘Each-Way’ okladama

8. Bet365 kladionica ne može jamčiti da će Edit Bet opcija biti dostupna na vašim listićima. Gdje je Edit Bet dostupan prije događaja i gdje Bet365 ne pokriva događaj uživo, onda Edit Bet neće biti dostupan nakon početka događaja.

9. Prilikom editiranja listića, sve granice oklade će i dalje biti na mjesti i izračunavat će se na isti način kao kada se oklada i postavljala. Gdje uređivanje listića uzrokuje bilo kakva prekoračenje nekog ograničenja, zahtjev za Edit Bet će biti odbijen.

10. Bet365 neće biti odgovoran za nedostupne Edit Bet opcije zbog tehničkih razloga i oklade će biti izvorno postavljene u tom periodu.

11. Bet365 zadržava pravo da prihvati ili odbije svaku okladu/ulog koji je tražen za bilo koji sport, natjecanje, tržište ili vrstu uloga prilikom pokušaja korištenja Edit Bet opcije.

12. Bet365 zadržava pravo izmjene, obustave ili uklanjanja Edit Bet opcije u bilo koje vrijeme za bilo koji događaj, utakmicu ili tržište. Sve oklade stavljene na takvim događajima, utakmicama ili tržištu će stajati kao izvorno postavljene.

13. Bet365 zadržava pravo da preokrene podmirenje oklade koja je uređena pomoću Edit Bet opcije, ako se ulog ili tržište dogodilo greškom.

ISPROBAJ EDITIRANJE OKLADA

Share This