Bet365 web stranica je sada mnogo bolja i funkcionalnija. Naime, Bet365 kladionica je prešla na novu HTML5 verziju Sports web stranice i zamijenili su trenutnu verziju Flasha. Što to znači za korisnike?

Promjene će utjecati samo na desktop verziju sportskih stranica na svim Bet365 domenama, dok mobilni i drugi desktop proizvodi ostaju nepromijenjeni. Sve ostale stranice kao što su Gaming, Extra, Members, Help, već su u HTML5, iako se neke igre i dalje učitavaju sa Flashom.

Novi dizajn je sličan mobilnom, te omogućuje veće funkcionalnosti.

Bet365 web stranica

Bet365 Web stranica

Jedna značajna promjena će se vidjeti u ‘My Bets’ sekciji koja mijenja ‘Financials’ u zaglavlju stranice i postat će dostupna nakon što se igrač prijavi na Bet365. Stranica My Bets (Moje oklade) će imati istu funkcionalnost kao i trenutno prikazani Bet Slip na slici iznad, no on koristi daleko veće područje zaslona, olakšavajući korisnicima da upravljaju sa svojim okladama puno lakše nego do sada, a zatim je tu i opcija Cash Out, pogotovo kada je postavljen veliki broj oklada.

Live In-Play opcija na početnoj stranici će grupirati sve trenutne live sadržaje po natjecanjima, što će povećati jednostavnost navigacije, pogotovo kada postoji veliki broj live događaja, dopuštajući korisnicima da izbrišu i ignoriraju natjecanja koja ih ne zanimaju.

Ta ista funkcionalnost za grupiranje će se primijeniti i na listu In-Play-a koji se koristi na lijevoj i na desnoj strani web stranice.

In-Play Overview će koristiti vodoravni scroll bar kako bi se omogućilo korisnicima da odaberu određeni sport ili svoje favorite. Korisnici onda mogu označiti sve live događaje ili samo one sa dostupnim prenosom uživo.

Na događajima uživo korisnici će moći napraviti raspored po sportovima, a ne kao prije što je bilo po datumima. Na primjer, ako korisnik izabere Soccer (Nogomet) u In-Play Shedule opciji, njima će se prikazivati sve nogometne utakmice koje će se igrati uživo tog tjedna.

In-Play Multi View više neće biti dostupan. Tu su i minimalne promjene na drugim funkcionalnostima web stranice Bet365. Ukoliko još uvijek niste otvorili račun kod Bet365 kladionice, jedne od najboljih online kladionica na svijetu, možete to učiniti jednostavnim klikom na gumb ispod.

OTVORI KLADIONIČARSKI RAČUN

Share This