CASHBACK EURO 2016: Klađenje uz garanciju vraćanja novca!

Cashback Euro 2016 je još jedna izvanredna promocija koju nam je omogućio bet-at-home, ovaj put za Euro 2016. Bet-at-home je online kladionica koja ima preko tri milijuna članova i 7000 oklada dnevno što je nevjerovatno, ali i opravdano, jer je to jedna od najboljih online kladionica na svijetu.

Cashback

Ako nekim slučajem niste registrovani, možete to uraditi na gumb ispod i pri tome uzeti i razne bonuse koje vam nudi bet-at-home kladionica. Registracija je potpuno besplatna i ninašto vas ne obvezuje.

REGISTRIRAJTE SE I POKUPITE SVOJE BONUSE!

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Sigurni smo da se svi fanovi slažu sa tim da bi ovogodišnje Europsko prvenstvo bilo uzbudljivo potrebni su golovi i to što je više moguće. No, ako ste se kladili na neku utakmicu grupne faze i ona završi bez golova, bet-at-home vam sada daje mogućnost povrata vašeg uloga. Kada neka utakmica na koju ste se kladili završi neriješeno (0-0), bet-at-home će vam vratiti do 50 € vašeg uloga na odabranu okladu. Zar ovo nije nevjerovatno? Tko bi vam još vratio uplaćeni novac kada promašite okladu. To može samo bet-at-home.com.

Sljedeće oklade su važeće unutar cashback ponude

 • Oklada na utakmicu i obje ekipe daju gol
 • Strijelac
 • Ukupni broj golova
 • Točan rezultat

Kliknite ispod kako biste vidjeli trenutne cashback ponude.

Sve cashback oklade jednim klikom!

[su_bet_at_home_o_la_la]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[/su_bet_at_home_o_la_la]

Pravila i uvijeti sudjelovanja

 • Prijavljivanje nije potrebno. Svaki igrač je automatski uključen u akciju kada postavi pojedinačnu okladu na jednu od navedenih oklada (Oklada na utakmicu i obje ekipe daju gol, Strijelac, Ukupni broj golova, Točan rezultat).
 • Ako neki igrač postavi više oklada, broji se samo prva postavljena oklada.
 • Kombi, sistemske, multi oklade, kao i oklade klađenja uživo nisu uključene u ovo ponudu. Ova promotivna akcija vrijedi samo za pojedinačne oklade.
 • Ukoliko je oklada izgubljena i ako utakmica završi rezultatom neriješeno 0:0, igraču će se sljedećeg radnog dana vratiti novac kao cashback bonus u vrijednosti odigranog uloga, najviše do 50 EUR.
 • Cashback bonus se može isplatiti nakon što je njegov iznos uložen tri puta na oklade s najmanjim koeficijentom od 1.50.
 • Korisnici koji izaberu valutu drukčiju od EUR prilikom otvaranja bet-at-home.com kladiteljskog računa imaju sljedeće maksimume za iznose bonusa:
  • 50 CHF, 40 GBP, 50 USD, 375 DKK, 200 PLN, 1350 CZK, 160 YTL, 100 BGN, 3500 RUB, 220 RON, 450 SEK
 • bet-at-home.com zadržava pravo ovu akciju u svako vrijeme i po vlastitom nahođenju promijeniti ili prekinuti.
Share This