Gdje gledati US OPEN? Otkrivamo gdje i kako potpuno besplatno gledati apsolutno sve mečeve na US OPENU.

us open 2016

Sve što trebate jest postati član Bet365 kladionice, najveće i najbolje svjetske kladionice koja broji preko 21.000.000 korisnika i koja usrećuje svoje vjerne korisnike raznim besplantim okladama, promocijama, poklonima a tako i sa svim članovima dostupnih preko 70.000 prijenosa uživo sportsih događaja, pa tako i svim mečeva na US OPENU!

Live prijenos

Live prijenos

Gdje gledati US OPEN?

Bet365 kladionica nudi mogućnost da sve susrete pratite uživo kako u muškom, tako i u ženskom dijelu ždrijeba. Osim toga US OPEN uz Bet365 nudi i najbolje koeficijente koje dodatno možete povećati ukoliko koristite teniski akumulator. Bet365 akumulator  je sjajna mogućnost ukoliko se kladite na više teniskih mečeva, jer svoj dobitak možete povećati za čak 50%.

Dakle ako voliš tenis, te uživaš gledajuti neki Grand Slam, te slagati listiće sa više parova, onda je Bet365 je svakako kladionica za tebe budući da daju dodatni bonus na ukupni tečaj, koji je i do 50% pa tako npr. ako imate koeficijent 20,00, bet365 kladionica taj koeficijent ukoliko zadovoljavate uvijete uvećava za 50% odnosno umjesto 20,00 on postaje 30,00!

Bet TypeBonus
Doubles5% bonus
Trebles7.5% bonus
4-folds10% bonus
5-folds15% bonus
6-folds20% bonus
7-folds25% bonus
8-folds30% bonus
9-folds35% bonus
10-folds40% bonus
11-folds45% bonus
12-folds and upwards50% bonus

gdje gledati us open

Kao što smo već spomenuli Bet365 Vam nudi da pratite sve teniske susrete na Wimbledonu uživo, a naravno imate mogućnost na te susrete live klađenja po sjajnim koeficijentima. Live klađenje vrlo je popularno među kladioničarima, a posebno za sportove kao što je tenis, gdje se rezultat mijenja velikom brzinom.

LIVE KLAĐENJE

Sjajna pogodnost je da možete kombinirati live oklade sa drugim TIP-ovima, odnosno klasičnim TIP-ovima koji se igraju kasnije. Ova mogućnost postaje sve popularnija, jer nudi još veći broj kombinacija, a listiće možete sastavljati po svom “guštu”. Primjerice ukoliko pratite teniski meč i odigrate okladu live, možete je povezati sa npr. nogometnim susretom koji je na rasporedu nekoliko sati kasnije. Naravno možete kombinirati sa bilo kojim događajem ili događajima u ponudi.

Kombiniranje Live klađenja i klasičnog klađenja

Kombiniranje Live klađenja i klasičnog klađenja

Stoga ukoliko se kladiš na tenis isprati US OPEN uz Bet365 i iskoristi sjajne pogodnosti koje nudi, od live prijenosa, bogate ponude s najboljim koeficijentima, live klađenja, Bet365 akumulatora i kombiniranja live klađenja s klasičnim klađenjem. Zaista sjajne pogodnosti i još jedan dokaz da je Bet365 vodeća svjetska online kladionica.

OTVORI RAČUN

Bet365 banner 300x250

Share This