Iako je EURO2016 trenutno u prvom planu, uz njega se odvija još jedan veliki sportski događaj a to je treći Grand Slam turnir godine. Wimbledon uz Bet365 nudi Vam zaista sjajan tenis odlične koeficijente i klađenje live. Mnogi zaljubljenici u klađenje i tenis uživaju u sjajnim susretima, a sada turnir polagano dolazi u fazu kada će biti sve važnijih i ne izvjesnih susreta.

Live prijenos

Live prijenos

Wimbledon je vjerojatno najslavniji tenisku turnir, a Bet365 kladionica omogućila Vam je zaista sjajne uvjete da ispratite ovaj turnir. Prije svega nudi Vam mogućnost da sve susrete pratite uživo kako u muškom, tako i u ženskom dijelu ždrijeba. Osim toga Wimbledon uz Bet365 nudi i najbolje koeficijente koje dodatno možete povećati ukoliko koristite teniski akumulator. Bet365 akumulator  je sjajna mogućnost ukoliko se kladite na više teniskih mečeva, jer svoj dobitak možete povećati za čak 50%.

Wimbledon ponuda

Wimbledon ponuda

Kao što smo već spomenuli Bet365 Vam nudi da pratite sve teniske susrete na Wimbledonu uživo, a naravno imate mogućnost na te susrete live klađenja po sjajnim koeficijentima. Live klađenje vrlo je popularno među kladioničarima, a posebno za sportove kao što je tenis, gdje se rezultat mijenja velikom brzinom.

Live klađenje

Live klađenje

LIVE KLAĐENJE

Sjajna pogodnost je da možete kombinirati live oklade sa drugim TIP-ovima, odnosno klasičnim TIP-ovima koji se igraju kasnije. Ova mogućnost postaje sve popularnija, jer Vam nudi još veći broj kombinacija, a listiće možete sastavljati po svom “guštu”. Primjerice ukoliko pratite teniski meč i odigrate okladu live, možete je povezati sa npr. nogometnim susretom koji je na rasporedu nekoliko sati kasnije. Naravno možete kombinirati sa bilo kojim događajem ili događajima u ponudi.

Kombiniranje Live klađenja i klasičnog klađenja

Kombiniranje Live klađenja i klasičnog klađenja

Stoga ukoliko se kladiš na tenis isprati Wimbledon uz Bet365 i iskoristi sjajne pogodnosti koje nudi, od live prijenosa, bogate ponude s najboljim koeficijentima, live klađenja, Bet365 akumulatora i kombiniranja live klađenja s klasičnim klađenjem. Zaista sjajne pogodnosti i još jedan dokaz da je Bet365 vodeća svjetska online kladionica.

OTVORI RAČUN

Bet365 banner 300x250

Share This