Kladite se pametno i uzmite 200€ sportskog bonusa koje nam poklanja kladionica bet-at-home. Ova fantastična promocija vrijedi za sve postojeće te za sve nove korisnike koji otvore račun preko ovog ekskluzivnog PROMO LINKA. Još jedna velika i vrlo darežljiva promocija koju pokreće kladionica koja ima preko 5 milijuna korisnika. Jedna od najvećih online kladionica na svijetu još jednom nas pozitivno iznenađuje sa odličnom promocijom za sve korisnike.

Kladite se pametno

ZA NOVE KORISNIKE

Preko 5 milijuna ljudi diljem svijeta koristi bet-at-home.com! Ništa čudno, jer je to jedna od najboljih kladionica na svijetu. Velike šanse za dobitak, vrhunska služba za korisnike i istinska zabava. Igrajte se s nama na bet-at-home i otvorite kladiteljski račun, ukoliko ga već nemate, kladite se pametno i registrirajte potpuno je besplatno!

REGISTRIRAJTE SE BESPLATNO!

KLADITE SE PAMETNO I ISKORISTITE SVOJ BONUS

Kladite se pametno

Bonus možete uzeti vrlo jednostavno:

 1. Prijavite se (registrirajte se ukoliko je potrebno) i nadoplatite Vaš kladiteljski račun.
 2. Kliknite na “Uzmite bonus” u upravljanju računom.
 3. Unesite bonus kod BET17 – gotovo!
 4. Odmah nakon toga, dodatnih 50 % uplaćenog iznosa će biti pridodano na Vaš kladiteljski račun u obliku bonusa. (najviše do 200€). Dakle ako uplatite 400€ na računu ćete imati 600€.

[su_betathome200e]

Požurite i iskoristite ovu promociju koju nam nudi bet-at-home online kladionica, jer će se ona ubrzo završiti, točnije 13. veljače… Što čekate, uzmite svoj bonus odmah!

UZMI SVOJ BONUS!

PRAVILA I UVJETI BONUSA

 • Ova bonus ponuda vrijedi od 26.01.2017 (12:00 CET) do 13.02.2017 (23:59 CET).
 • Bonus kod je “BET17” i potrebno ga je unijeti pod “Uzmite bonus” u upravljanju računom najkasnije do 13.02.2017. Nakon ovog razdoblja, bonus više nije moguće uzeti.
 • Najveći iznos bonusa je 200€. Korisnici koji uplate više od 400€ bet-at-home.com će dodijeliti bonus u iznosu od 200€ na kladiteljski račun.
 • Vrijednosti mogu varirati ako korisnik nije odabrao EUR kao svoju valutu pri otvaranja bet-at-home.com kladiteljskog računa. Odlučujući faktor je zemlja iz koje korisnik dolazi.
 • Ukoliko postoji već aktivan bonus, upisani bonus će biti postavljen u red čekanja. Svi dodatni bonusi se mogu aktivirati pod “Moje promocije” kada se uvjeti obrtaja trenutnog bonusa ispune ili se bonus iznos već iskoristi. Bonus je potrebno aktivirati unutar 90 dana nakon što je upisan.
 • Bonus iznos ovisi o dostupnim sredstvima za vrijeme aktivacije. No izračun bonusa ne može prelaziti ukupni zbroj svih uplata tijekom bonus razdoblja. Kod bankovnih transfera važeći datum je dan kada je uplata zaprimljena od strane banke.
 • Prije no što je isplata moguća, bonus iznos i uplatu je potrebno obrnuti 3 puta s najmanjim koeficijentima od 2.00 unutar 90 dana nakon upisa bonusa. Sistemske i multi oklade se ne računaj za obrtaj bonusa. Korisnici koji uplate više od 400€ moraju obrnuti ukupno 1800€. (Korisnici iz Njemačke moraju obrnuti ukupni iznos od 1.890€ slijedom poreza na klađenje). Ukoliko ovi uvjeti obrtaja nisu ispunjeni, bet-at-home.com zadržava pravo otkazati bonus kao i dobitke proizašle iz njega.
 • Uplaćeni iznos, iz kojeg se izračunava iznos bonusa, kao i svi dobici vezani su za vremenski period bonusa i ne mogu se isplatiti.
 • Bonus iznos je moguće obrnuti isključivo kroz “Povezana sredstva” i “Bonus sredstva”. Oklade postavljene kroz druga sredstva se neće uzimati u obzir za obračun potrebnog iznosa za obrtaj bonusa.
 • Ako su oklade obračunate nakon što je bonus otkazan ili istekao, samo dobici ostvareni s povezanim sredstvima će biti dodijeljeni. Svi dobici ostvareni iz bonus sredstava će biti otkazani.
 • Bonus vrijedi samo za sportsko klađenje, klađenje uživo kao i za virtualne igre. Ostali bet-at-home.com proizvodi nisu uključeni u ovu ponudu.
 • Bonus je vrijedi samo za jedan kladiteljski račun po osobi, obitelji, kućanstvu ili računalu. Ako postoji opravdana sumnja u zloupotrebu pravila (otvaranje lažnih kladiteljskih računa, grupno igranje) ili sumnja u “balance betting”, bet-at-home.com zadržava pravo oduzeti bonus i sve njime ostvarene dobitke.
 • Bonus ne vrijedi za korisnike koji imaju mjesto stanovanja ili prebivalište u jednoj od sljedećih zemalja: Srbija, Velika Britanija, Cipar, Švedska, Irska, Lihtenštajn, Malta, Gibraltar, Finska
 • Korištenjem bonusa korisnik prihvaća pravila i uvjete ovog bonusa, kao i opća pravila poslovanja bet-at-home.com objavljena na www.bet-at-home.com. bet-at-home.com zadržava pravo po svom nahođenju i u svako doba promijeniti ili otkazati ovu ponudu.

UZMI 200€

Share This