PREDVIDITE REZULTATE EUROPSKOG PRVENSTVA 2016 I IGRAJTE ZA NAGRADE OD 500.000€

Predvidite rezultate Europskog prvenstva 2016. i igrajte za nagrade od 500.000€. Za nešto manje od dva mjeseca počinje Europsko prvenstvo, a kako bi stvarno uživali u ovom turniru, Sportingbet vam daje priliku da osvojite nagradu u ukupnoj vrijednosti od 500.000€. Od 1. travnja do 9. lipnja imate pravo da postavite jednu prognozu dnevno, što znači skoro 60 prognoza.

Predvidite rezultate

Što se prije pridružite ovoj nagradnoj igri, imati ćete više šanse da je osvojite. Kako bi potvrdili prognozu tj. kako bi ona bila valjana potrebno je da se na dan postavljanja oklade uplati barem jedan listić. Ovo je idealno za one koji igraju svaki dan, ili više dana u tjednu, jer do početka eura mogu skupiti jako puno besplatnih prognoza.

Samo registrirani korisnici na Sportingbetu mogu uzeti dio u ovoj promociji.

REGISTRIRAJTE SE!

[su_sportingbet_euro2016]

MOŽETE ODABRATI SVOJU PROGNOZU DANAS!

Postavite vaša predviđanja još danas i osvojite sportski automobil iz snova ili 333.333€ u novčanim nagradama plus 33x iPad i 3.333.333x besplatnih okretaja. Predvidite točan poredak svake skupine klikom na pojedine timove sa odgovarajućim redoslijedom.

Predvidite rezultate

Kako bi osvojili dodatnu nagradu 10 Besplatnih okretaja, korisnik mora ispravno predvidjeti pobjednika prvenstva, te poslati predviđanje preko Sportingbet alata za predviđanje za Europskog prvenstvo 2016 u Francuskoj.

Za nagradu od 25 besplatnih okretaja morate predvidjeti točan rezultat finala nakon 90 minuta uključujući vrijeme obustave.

Da bi osvojili 100 besplatnih okretaja morate ispravno predvidjeti pobjednika skupine A, B, C, D, E, F te poslati predviđanje preko alata za predviđanje.

Besplatni okretaji vrijede samo u igri REEL STEAL. Jednom aktivirani dobici ove promocije bit će vidljivi samo unutar iste igre. Puni iznos dobitaka iz Besplatnih okretaja moraju biti odigrani 1 X u igri REEL STEAL prije nego što se bilo koji dobitak ili dobici generirani iz iste promocije može povući iz igre povezane s promocijom. Ako se zahtjevi klađenja nisu ispunili do vremena navedenog iznad, svi besplatni okretaji te zarade iz istih biti će uklonjeni.

Predvidite rezultate

Što se tiče nagrade 33x Apple iPad Mini 4 ili udio od €33.000 banke morate ispravno predvidjeti nositelja zlatne medalje prvenstva, nositelja srebrne medalje i oba nositelja brončane medalje.

Kako bi osvojili glavnu nagradu, sportski automobil ili € 300,000 korisnik mora ispravno predvidjeti točan poredak svake skupine (skupina A, B, C, D, E, F). Momčadi na prva dva mjesta u svakoj skupini automatski će napredovati u knock-out fazu kao i po službenom stablu turnira, a momčadi na 3. mjestu napreduju u skupinu “Trećeplasirane momčadi”.

U skupini “Trećeplasirane momčadi” korisnik mora ispravno predvidjeti koje četiri momčadi će napredovati u knock-out fazu. U knock-out fazi korisnik mora ispravno predvidjeti pobjednika svake utakmice (pobjednici 16. kruga napreduju u četvrtfinale, pobjednici četvrtfinala napreduju do polufinala i pobjednici polufinala napreduju u finale).

U finalu korisnik mora ispravno predvidjeti pobjednika turnira i točan rezultat nakon 90 minuta. Nagrada će se osvojiti samo ako su svi kvalificirani događaji točno predviđeni u roku predviđanja. Pobjednik može birati između sportskog automobila po vlastitom izboru do 300,000 € ili € 300,000 novčane nagrade.

Nagrade će se osvojiti samo ako su svi kvalificirani događaji točno predviđeni u okviru jednog predviđanja.

[su_sportingbet_euro2016]

OPĆA PRAVILA

 1. Korisnik može osvojiti samo jednu nagradu i samo jedan put. Samo najuspješnije predviđanje se broji.
 2. Korisnik može podnijeti samo jedno predviđanje po danu do 23:59 CEST 9. lipnja 2016
 3. Predviđanja se ne mogu mijenjati nakon što su ista podnešena.
 4. Svako predviđanje mora biti potvrđeno postavljanjanjem oklade na sport (virtualni sportovi isključeni). Oklada mora biti postavljena na isti dan kada je predviđanje postavljeno, inače isto predviđanje neće biti valjano i neće se ubrajati se u ovu promociju.
  1. Samo oklade za pravi novac računaju se za ovu promocije. Besplatne oklade se ne ubrajaju u ovu promociju.
  2. Ako predviđanja vrijede ili ne vrijede biti će prikazana u povijesti predviđanja sljedeći dan tijekom jutra.
 5. Za potrebe ove promocije dan se definira kao razdoblje od 1:00 CEST do 00:59 CEST.
 6. Samo registrirani korisnici na Sportingbetu mogu uzeti dio u ovoj promociji.
 7. Sportingbet zadržava pravo izmijeniti ili povući ovu ponudu u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti
 8. Sportingbet odluka u svim pitanjima koja se odnose na ovu ponudu je konačna i obvezujuća.
[su_sportingbet_euro2016]

ODREDBE I UVJETI

Glavna nagrada – Sportski automobil ili udio banke od €300.000

 1. Kako bi osvojili glavnu nagradu, sportski automobil ili € 300,000 korisnik mora ispravno predvidjeti te poslati predviđanje preko našeg alata za predviđanje sve rezultate utakmica Europskog prvenstva 2016 koji se održavaju u Francuskoj:
  1. Točan poredak svake skupine (skupina A, B, C, D, E, F). Momčadi na prva dva mjesta u svakoj skupini automatski će napredovati u knockout fazu kao i po službenom stablu turnira. Momčadi na 3. mjestu napreduju u skupinu “Trečeplasirane momčadi”.
  2. U skupini “Trečeplasirane momčadi” korisnik mora ispravno predvidjeti koje četiri momčadi će napredovati u knock-out fazu.
  3. U knock-out fazi korisnik mora ispravno predvidjeti pobjednika svake utakmice (pobjednici 16. kruga napreduju u četvrtfinale, pobjednici četvrtfinala napreduju do polufinala i pobjednici polufinala napreduju u finale).
  4. U finalu korisnik mora ispravno predvidjeti pobjednika turnira i točan rezultat nakon 90 minuta.
 2. Nagrada će se osvojiti samo ako su svi kvalificirani događaji točno predviđeni u roku predviđanja.
 3. Pobjednik može birati između sportskog automobila po vlastitom izboru do 300,000 € ili € 300,000 novčane nagrade.
  1. Pobjednik će biti kontaktiran telefonom u roku od 24 sata nakon završetka turnira.
  2. Ako pobjednik izabere sportski automobil svi detalji će se raspravljati preko telefona nakon završetka turnira.
  3. Ako dobitnik izabere € 300.000 novčanu nagradu, novac će biti doznačen na aktivni Sportingbet račun u roku od 48 sata nakon završetka turnira (neće biti zahtjeva za klađenje).
  4. U slučaju dva ili više pobjednika, svi pobjednici će podijeliti € 300,000 – cijena će biti podijeljena između njih na jednake dijelove (sportski automobil neće biti nagrađen). Svi dobitnici glavnih nagrada bit će isključeni iz svih dodatnih nagrada.

Dodatne nagrade I – 33x Apple iPad Mini 4 ili udio od €33.000 banke

 1. Kako bi osvojili dodatnu nagradu I Apple iPad Mini 4 korisnik mora ispravno predvidjeti sve utakmice Europskog prvenstva 2016 te poslati predviđanje preko našeg alata za predviđanje:
  1. Nositelj zlatne medalja prvenstva.
  2. Nositelj srebrne medalja prvenstva.
  3. Oba nositelja brončane medalja prvenstva.
 2. Nagrada će se osvojiti samo ako su svi kvalificirani događaji točno predviđeni u okviru jednog predviđanja.
  1. Pobjednici će biti kontaktirani kroz poštanski sandučić Sportingbet računa u roku od 24 sata po završetka turnira.
  2. Na zahtjev, Apple iPad Mini 4 može biti vraćen s količinom novca od € 400 u gotovini plačen na Sportingbet račun pobjednika. Novac će se uplatiti u roku od 24 sata nakon zahtjeva istoga. Takav zahtjev može se dati samo u roku od 48 sati nakon završetka turnira.
  3. U slučaju 34 ili više pobjednika, svi pobjednici će podijeliti € 33,000 – Nagrada će biti podijeljena između njih na jednake dijelove (bez Apple iPad Mini 4). Sredstva će biti doznačena na aktivni Sportingbet račun u roku od 24 sata nakon završetka turnira
   1. U slučaju 100 ili više dobitnika, nagrada će biti dodijeljena kao bonus novac i mora se igrati 1 X u cijelosti sa kvotom 1.5 ili više prije nego se bilo koji dobitak može povući. Svi bonusi koji ostaju neiskorišteni nakon 30 dana biti će uklonjeni s računa korisnika.
  4. Svi dobitnici Dodatne nagrade I biti će isključeni iz dodatene nagrade II, III ili IV.
[su_sportingbet_euro2016]

Dodatne nagrade II – 100 Besplatnih okretaja

 1. Kako bi osvojili doadatnu nagradu II – 100 Besplatnih okretaja, korisnik mora ispravno predvidjeti sve utakmice Europskog prvenstva 2016 te poslati predviđanje preko našeg alata za predviđanje:
  1. Pobjednik skupine A.
  2. Pobjednik skupine B.
  3. Pobjednik skupine C.
  4. Pobjednik skupine D.
  5. Pobjednik skupine E.
  6. Pobjednik skupine F.
 2. Nagrada će se osvojiti samo ako su svi kvalificirani događaji točno predviđeni u okviru jednog predviđanja.
  1. Svi besplatni okretaji biti će doznačeni na pobjednički račun u roku od 24 sata nakon završetka prvenstva , i vrijedit će 7 dana. Pobjednici će biti kontaktirani kroz poštanski sandučić Sportingbet računa kada Besplatni okretaji budu kreditirani korisniku.
  2. Besplatni okretaji vrijede samo u igri REEL STEAL. Jednom aktivirani dobici ove promocije bit će vidljivi samo unutar iste igre. Puni iznos dobitaka iz Besplatnih okretaja moraju biti odigrani 1 X u igri REEL STEAL prije nego što se bilo koji dobitak generiran iz iste promocije može povući iz igre povezane s promocijom. Ako se zahtjevi klađenja nisu ispunili do vremena navedenog iznad, svi besplatni okretaji te zarade iz istih biti će uklonjeni.
  3. Svi dobitnici Dodatne nagrade II biti će iskljućeni iz Dodatne nagrade III i IV.

Dodatna nagrada III – 25 Besplatnih okretaja

 1. Kako bi osvojili dodatnu nagradu III 25 Besplatnih okretaja, korisnik mora ispravno predvidjeti događaje Europskog prvenstva 2016 u Francuskoj te poslati predviđanje preko našeg alata za predviđanje :
  1. točan rezultat finala nakon 90 minuta uključujući vrijeme obustave (nije potencijalno dodatno vrijeme).
 2. Besplatni okretaji biti će doznačeni na pobjednički račun u roku od 24 sata nakon završetka turnira, i vrijedit će 7 dana. Pobjednici će biti kontaktirani kroz poštanski sandučić Sportingbet računa kada Besplatni okretaji budu kreditirani korisniku.
  1. Besplatni okretaji vrijede samo u igri REEL STEAL. Jednom aktivirani dobici ove promocije bit će vidljivi samo unutar iste igre. Puni iznos dobitaka iz Besplatnih okretaja moraju biti odigrani 1 X u igri REEL STEAL prije nego što se bilo koji dobitak generiran iz iste promocije može povući iz igre povezane s promocijom. Ako se zahtjevi klađenja nisu ispunili do vremena navedenog iznad, svi besplatni okretaji te zarade iz istih biti će uklonjeni.
 3. Svi dobitnici Dodatne nagrade III biti će iskljućeni iz Dodatne nagrade IV.

Dodatna nagrada IV – 10 Besplatnih okretaja

 1. Kako bi osvojili doadatnu nagradu IV 10 Besplatnih okretaja, korisnik mora ispravno predvidjeti događaj te poslati predviđanje preko našeg alata za predviđanje za Europskog prvenstvo 2016 u Francuskoj:
  1. Pobjednik prvenstva (Pobjednik Europskog prvenstva 2016 u Francuskoj)
 2. Besplatni okretaji biti će doznačeni na pobjednički račun u roku od 24 sata nakon završetka turnira, i vrijedit će 7 dana. Pobjednici će biti kontaktirani kroz poštanski sandučić Sportingbet računa kada Besplatni okretaji budu kreditirani korisniku.
  1. Besplatni okretaji vrijede samo u igri REEL STEAL. Jednom aktivirani dobici ove promocije bit će vidljivi samo unutar iste igre. Puni iznos dobitaka iz Besplatnih okretaja moraju biti odigrani 1 X u igri REEL STEAL prije nego što se bilo koji dobitak ili dobitci generirani iz iste promocije može povući iz igre povezane s promocijom. Ako se zahtjevi klađenja nisu ispunili do vremena navedenog iznad, svi besplatni okretaji te zarade iz istih biti će uklonjeni.
[su_sportingbet_euro2016]
Share This