Od sada pronađi sportski događaj u svojoj blizini pomoću Bet-at-home aplikacije! Bet-at-home kladionica uvela je u svoju bogatu ponudu i aplikaciju pod nazivom Sport Maps koja omogućava svim korisnicima, da u svakom trenutku pronađu lokaciju događaja koji se odvijaju ili će se odviti u bližoj budućnosti. Ova sjajna aplikacija Vam nudi uvid u događaje koji se odvijaju diljem Svijeta i to iz čak 75 raznih sportova. Bez obzira radi li se o nogometu, tenisu, hokeju na ledu ili moto-sportu, nećete više nikada propustiti nijednu utakmicu ili utrku uz ovu aplikaciju! Također, Sport Maps će Vam odmah prikazati i koeficijente za izabrane događaje. Na taj način se možete odmah kladiti na svoje favorite!

Bet-at-home sport maps

Pogodnosti Sport Mapsa:

  • Pregled svih događaja u svijetu
  • Bogatu filter funkciju
  • Događaje iz više od 75 vrsta sportova
  • Prikaz svih dostupnih koeficijenata

Od sada pronađi sportski događaj pomoću Sport Mapsa i saznaj gdje se točno odvija. Osim što Vam može pomoći da uživo prisustvujete događaju koji se odvija u vašoj blizini, od sada nećete moći propustiti niti jedan susret koji je u vašem interesu. Mnogobrojni filteri omogućavaju Vam da postavite samo sportove, momčadi, utakmice ili događaje koji vas interesiraju. Naravno uz svaki susret dostupni su Vam i koeficijenti za susret, pa se možete vrlo brzo i jednostavno kladiti.

Bet-at-home kladionica ima vrlo bogatu razradu, odnosno vrlo bogatu ponudu, a također nudi i sjajan bonus za nove korisnike. Ukoliko postanete korisnik ove online kladionice nude Vam se i sjajne pogodnosti, kao što su bonus lojalnosti (pobjednik dana) i promocije kao što su: Pošaljite mi šezdeset. Ukoliko još uvijek niste korisnik ove kladionice to možete promjeniti klikom na donji gumb.

OTVORI RAČUN

 

Savjet: Za korisnike Androida, sve funkcije uključujući i prikaz opsežne ponude oklada dostupne su samo u aplikaciji koja se nalazi na bet-at-home.com. Preuzmite Sport Maps izravno s web-stranice kako biste imali pristup svim funkcijama aplikacije!

AppStore

Android

Individualni filteri
Zanimaju Vas samo događaji iz određene vrste sportova? Nema problema! Opsežne filter opcije omogućuju Vam podešavanje rezultata pretrage prema Vašim interesima. Također, možete spremiti Vaše postavke pretraga kako biste jednostavno mogli pratiti događaje koji Vas zanimaju.

Više o samoj aplikaciji saznaj ovdje:

Sport Maps

Slike aplikacije:

Sport maps 2 Sport maps

OTVORI RAČUN I PREUZMI APLIKACIJU

Share This