Sportingbet tjedno osiguranje je program lojalnosti koji pruža ova kladionica svim svojim članovima, a posebnu korist od ove akcije imaju aktivni članovi. Radi se o promociji u koju su uključeni svi korisnici ove kladionice, a da pritom nemaju nikakvih dodatnih obaveza.

Sportingbet tjedno osiguranje

Sportingbet tjedno osiguranje

Kako je zamišljeno Sportingbet tjedno osiguranje?

Sportingbet tjedno osiguranje će se posebno isplatiti igračima koji igraju redovito i sa većim ulozima. Zbog toga što ste aktivniji natrag ćete dobiti više novca. Tako ćete svakog ponedjeljka početi prikupljati bodove od 0 i istovremeno biti ćete isplaćeni Tjednim Osiguranjem ovisno o vašim prošlotjednim rezultatima. Što više bodova prikupite tijekom tjedna do nedjelje u ponoć, dobiti ćete veće osiguranje za naredni tjedan.

Tjedno Osiguranje jednostavno će se računati kao vaš dosegnuti postotak razine od vašeg tjednog negativnog salda – isplaćuje se samo ukoliko postoji tjedni negativni saldo. Sportingbet tjedno osiguranje dolazi u pet razina, a peta razina je dostupna samo uz Premium Club.

Primjer tjednog osiguranja

Ukoliko odigrate 20 oklada od 100 EUR (svi ulozi = 2000 EUR) gdje osvajate 1700 EUR (svi dobici = 1700 EUR) i vaši bonusi od prošlog tjedna su iznosili 100 EUR (svi plaćeni bonusi = 100 EUR) u tom slučaju imate Tjedni čist učinak = -200 EUR. Kao 10% Tjedno Osiguranje dobiti ćete 20 EUR natrag kao vaše Tjedno Osiguranje. Ako je vaš tjedni čist učinak pozitivan, tada se uopće nećete se kvalificirati za Tjedno Osiguranje.

 

[su_sportingbet]

 

Kako postati član tjednog osiguranja?

Samom tjednom osiguranju ne trebate pristupati, jer čim aktivirate svoj račun u Sportingbet kladionici Vi postajete član ovog programa, a ukoliko iz nekog razloga to ne želite biti, dovoljno je poslati mail Sportingbet kladionici. Kada se ulogirate na svoj Sportingbet račun, vidjet ćete dnevno ažuriranje vaših trenutnih bodova i posebno Tjedno Osiguranje koje zaslužujete za svoje aktivnosti.

Sportingbet se obvezuje održavati vaše bodove ažuriranim i svakog ponedjeljka Vam isplaćuje Tjedno Osiguranje ako isto ostvarujete. Napomenimo kako ovaj program uz sportsko klađenje podržava i casino, gdje također možete prikupljati bodove.

Kako se ostvaruju bodovi?

Vrlo jednostavno! Bodove možete zaraditi na sljedeći način:

Pojedinačne oklade: za svaku pojedinačnu okladu s min. 1,2 kvotom
Kombinirane oklade: svaka selekcija u kombiniranoj okladi s min. 1,2 kvotom umnožiti će vaš broj bodova!
Jednostavno rečeno, sve oklade s min.1,2 kvotom se računaju ali ako ih imate u kombiniranoj okladi donijeti će vam dodatne bodove uslijed umnožavanja.

Vaši bodovi za sportske oklade računaju se prema sljedećoj formuli:

Sportingbet tjedno osiguranje: izračun

Kako koristiti bodove?

Vaši bodovi se redovito bilježe, te nakon što tjedan završi bodovni saldo se vraća na 0 te počinjete u novom tjednu skupljati nove bodove. Za protekli tjedan ukoliko ste završili u minusu isplatiti će Vam se tjedno Osiguranje zasnovano na razini koju ste dosegli prošlog tjedna na prvi radni dan tjedna – Ponedjeljak. Tjedno Osiguranje biti će plaćeno do maksimuma utvrđenog na svakoj razini.

OSIGURANJE
Ako je vaš čist tjedni saldo negativan dobiti ćete osiguranje ocrtano u tablici ispod.

Razina 1 – 100 – 499 bodova = 10% tjedno osiguranje do €5
Razina 2 – 500 – 999 bodova = 10% tjedno osiguranje do €10
Razina 3 – 1000 – 4999 bodova = 10% tjedno osiguranje do €25
Razina 4 – 5000 – 19999 bodova = 15% tjedno osiguranje do €100
Razina 5 – 20000 bodova i više = 15% tjedno osiguranje do €500

 

[su_sportingbet]

 

Ukoliko ste igrač koji igra redovito i sa većim ulozima ovo je svakako odlična stvar za Vas, ali i ako igrate s manjim ulozima, a vrlo aktivno tada će ova pogodnost biti korisna i za Vas. U svakom slučaju otvorite račun u Sportingbet kladionici i oslonite se na tjedno osiguranje.

OTVORI RAČUN I OSTVARI SPORTINGBET TJEDNO OSIGURANJE

Share This