Sportingbet tjedno osiguranje je program lojalnosti koji pruža ova kladionica svim svojim članovima, a posebnu korist od ove akcije imaju aktivni članovi. Radi se o promociji u koju su uključeni svi korisnici ove kladionice, a da pritom nemaju nikakvih dodatnih obaveza.

Sportingbet tjedno osiguranje

Sportingbet tjedno osiguranje

Kako je zamišljeno Sportingbet tjedno osiguranje?

Sportingbet tjedno osiguranje će se posebno isplatiti igračima koji igraju redovito i sa većim ulozima. Zbog toga što ste aktivniji natrag ćete dobiti više novca. Tako ćete svakog ponedjeljka početi prikupljati bodove od 0 i istovremeno biti ćete isplaćeni Tjednim Osiguranjem ovisno o vašim prošlotjednim rezultatima. Što više bodova prikupite tijekom tjedna do nedjelje u ponoć, dobiti ćete veće osiguranje za naredni tjedan.

Tjedno Osiguranje jednostavno će se računati kao vaš dosegnuti postotak razine od vašeg tjednog negativnog salda – isplaćuje se samo ukoliko postoji tjedni negativni saldo. Sportingbet tjedno osiguranje dolazi u pet razina, a peta razina je dostupna samo uz Premium Club.

Primjer tjednog osiguranja

Ukoliko odigrate 20 oklada od 100 EUR (svi ulozi = 2000 EUR) gdje osvajate 1700 EUR (svi dobici = 1700 EUR) i vaši bonusi od prošlog tjedna su iznosili 100 EUR (svi plaćeni bonusi = 100 EUR) u tom slučaju imate Tjedni čist učinak = -200 EUR. Kao 10% Tjedno Osiguranje dobiti ćete 20 EUR natrag kao vaše Tjedno Osiguranje. Ako je vaš tjedni čist učinak pozitivan, tada se uopće nećete se kvalificirati za Tjedno Osiguranje.

 

 

Kako postati član tjednog osiguranja?

Samom tjednom osiguranju ne trebate pristupati, jer čim aktivirate svoj račun u Sportingbet kladionici Vi postajete član ovog programa, a ukoliko iz nekog razloga to ne želite biti, dovoljno je poslati mail Sportingbet kladionici. Kada se ulogirate na svoj Sportingbet račun, vidjet ćete dnevno ažuriranje vaših trenutnih bodova i posebno Tjedno Osiguranje koje zaslužujete za svoje aktivnosti.

Sportingbet se obvezuje održavati vaše bodove ažuriranim i svakog ponedjeljka Vam isplaćuje Tjedno Osiguranje ako isto ostvarujete. Napomenimo kako ovaj program uz sportsko klađenje podržava i casino, gdje također možete prikupljati bodove.

Kako se ostvaruju bodovi?

Vrlo jednostavno! Bodove možete zaraditi na sljedeći način:

Pojedinačne oklade: za svaku pojedinačnu okladu s min. 1,2 kvotom
Kombinirane oklade: svaka selekcija u kombiniranoj okladi s min. 1,2 kvotom umnožiti će vaš broj bodova!
Jednostavno rečeno, sve oklade s min.1,2 kvotom se računaju ali ako ih imate u kombiniranoj okladi donijeti će vam dodatne bodove uslijed umnožavanja.

Vaši bodovi za sportske oklade računaju se prema sljedećoj formuli:

Sportingbet tjedno osiguranje: izračun

Kako koristiti bodove?

Vaši bodovi se redovito bilježe, te nakon što tjedan završi bodovni saldo se vraća na 0 te počinjete u novom tjednu skupljati nove bodove. Za protekli tjedan ukoliko ste završili u minusu isplatiti će Vam se tjedno Osiguranje zasnovano na razini koju ste dosegli prošlog tjedna na prvi radni dan tjedna – Ponedjeljak. Tjedno Osiguranje biti će plaćeno do maksimuma utvrđenog na svakoj razini.

OSIGURANJE
Ako je vaš čist tjedni saldo negativan dobiti ćete osiguranje ocrtano u tablici ispod.

Razina 1 – 100 – 499 bodova = 10% tjedno osiguranje do €5
Razina 2 – 500 – 999 bodova = 10% tjedno osiguranje do €10
Razina 3 – 1000 – 4999 bodova = 10% tjedno osiguranje do €25
Razina 4 – 5000 – 19999 bodova = 15% tjedno osiguranje do €100
Razina 5 – 20000 bodova i više = 15% tjedno osiguranje do €500

 

 

Ukoliko ste igrač koji igra redovito i sa većim ulozima ovo je svakako odlična stvar za Vas, ali i ako igrate s manjim ulozima, a vrlo aktivno tada će ova pogodnost biti korisna i za Vas. U svakom slučaju otvorite račun u Sportingbet kladionici i oslonite se na tjedno osiguranje.

OTVORI RAČUN I OSTVARI SPORTINGBET TJEDNO OSIGURANJE

Share This