Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

SVAKODNEVNO ŠALJEMO 60€ PUTEM SMS PORUKE!

Svakodnevno šaljemo 60€ putem sms poruke. Promociju ‘Pošaljite mi šezdeset’ nam je omogućio bet-at-home. Jedna od mnogobrojnih koje su nam ponudili iz jedne od najboljih online kladionica na svijetu.

SVAKODNEVNO ŠALJEMO

Ukoliko nemate račun u bet-at-home online kladionici, požurite i regitrirajte se, jer vam donosimo odlične promocije i nevjerovatne bonuse. Registrirajte se na gumb ispod i sudjelujte u još jednoj promociji koja se zove ‘Pobjednik dana’.  Promocija koja svakodnevno bira jednog od svih registriranih igrača i poklanja mu 50€ bonusa za klađenje. Članovi mogu osvojiti 50€ tako što će se samo logirati na svoj bet-at-home račun prije 23.59h istog dana kada su postali dobitnici nagrade. Ovo je samo dodatna promocija u kojoj možete sudjelovati registriranjem na donji gumb.

OTVORI RAČUN I SUDJELUJ

Osvoji svojim brojem mobitela. Bet-at-home.com započinje dnevno slanje vaučera vrijednog 60€ – i to nasumičnim odabirom korisnika putem tekstualne poruke, direktno na mobilni telefon. Jednostavno unesite svoj ispravni broj mobilnog telefona i automatski ćete sudjelovati!

Bet-at-home će pobjednika izabrati među svim postojećim korisnicima nasumično. Vaučer će vam biti poslan putem tekstualne poruke svakog dana između 10 i 14h. Vaučer ćete iskoristiti tako što ćete otići na ‘Upravljanje računom – Iskoristite vaučer’.

POŠALJITE MI ŠEZDESET

Screenshot_4

Svaki pobjednik koji je izabran će biti izlistan na listi koju možete pronaći OVDJE ili klikom na sliku iznad. Ne propustite ovu nevjerovatnu promociju, koju nam, samo  za vas, nudi kladionica bet-at-home.

Savjet

Provjerite svoj broj odmah u svojem kladiteljskom računu pod “Osobni podaci”.

Uvjeti sudjelovanja

  • Pobjednik će biti izabran među svim postojećim bet-at-home.com korisnicima prema principu nasumičnog odabira.
  • Vaučer kod će biti poslan putem tekstualne poruke.
  • Tekstualna poruka će biti poslana svakog dana između 10:00 i 14:00 (CET).
  • Vaučer kod je potrebno iskoristiti pod Upravljanje računom – “Iskoristite voucher”.
  • Svaki sudionik prihvaća da je njegovo ime kao i broj telefona javno dostupno u kodiranom obliku u slučaju pobjede.
  • bet-at-home.com zadržava pravo otkazivanja ili promjene ove promocije u bilo koje vrijeme po vlastitom nahođenju.

    OTVORI RAČUN I SUDJELUJ