Ukoliko se kladiš i pritom još na nogometne susrete – pažnja! Bet365 kladionica ti nudi da uzmeš najbolji nogometni BONUS ukoliko obratiš pozornost na određene stvari. Naravno prvi uvjet je da ste korisnik bet365 kladionice, a ako to još uvijek niste ovo je novi razlog da postanete. Nova promocija kojom možete uzeti najbolji nogometni bonus napravljena je po uzoru na vrlo uspješnu tenisku promociju. Samo što za razliku od teniske promocije (50%) u nogometnoj promociji svoju dobit možete uvećati za 100%!

Uzmi najbolji nogometni bonus

Uzmi najbolji nogometni bonus

Sama promocija (Euro Soccer Bonus) funkcionira na principu akumuatora i daje Vam mogućnost da ostvarite 100% nogometni bonus. Ovaj nogometni bonus vrijedi za sve susrete Lige prvaka (grupnu fazu i nokaut fazu), englesku Premier League, talijansku Serie A, njemačku Bundesligu, španjolsku Primeru i australsku A-League. Kako bi ostvarili BONUS potrebno je na listiću imati najmanje tri para i to s predviđanjima pobjednika (1 X 2), predviđanjem konačnog rezultata (2:1) ili okladom obje momčadi postižu pogodak (DA/NE).

 

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

 

Ovaj BONUS ne vrijedi u slučaju da radite Cash Out (isplatu prije kraja susreta). Također BONUS se odobrava do iznosa od 100.000 kuna, pa tako maksimalan iznos koji možete ostvariti ovom promocijom je 200.000 kuna.

Vaš nogometni bonus naravno ovisi o broju susreta na listiću, pa tako ako pogodite 3 para na listiću, Vaš dobitak će biti uvećani za 5%, ako primjerice odigrate 6 parova i pogodite, tada ćeVaš dobitak biti uvećani za 20°%. Najveći nogometni bonus ostvariti ćete ukoliko odigrate 14 parova. Za točan BONUS proučite tablicu (dolje):

Nogometni BONUS tablica

Nogometni BONUS tablica

NAPOMENA: Ukoliko su neki  događaji odgođeni ili otkazani tada BONUS i dalje vrijedi, ali ostvaruje se BONUS manji za jedan susret ili onoliko koliko ih je otkazano/odgođeno). Odnosno ako ste na listiću imali 6 parova (BONUS 20%), a jedan susret je otkazan ostvariti ćete BONUS 15% za 5 parova na listiću. BONUS se isplaćuje na Vaš račun u roku od 24 sata od ostvarivanja dobitka.

Svi koji se kladite na nogometne susrete i to u najjačim europskim ligama obratite pozornost na ovu promociju i nemojte propustiti uzeti nogometni bonus koji Vam nudi Bet365 kladionica, jer BONUS do čak mogućih 100% je uistinu jedinstvena prilika na tržištu. Ukoliko još uvijek ne posjedujete račun u Bet365 kladionici ovo je najbolji mogući razlog za otvaranje računa, za što Vam je potrebno samo nekoliko minuta.

UZMI NOGOMETNI BONUS

Share This