Nemoj da ti rezultat 0:0 bude najgori ishod nogometnog susreta i – uzmi novac natrag! Bet365 nudi sjajnu mogućnost za sve one koji se klade na nogometne susrete, jer u slučaju da utakmice završe rezultatom 0:0, odnosno bez pogodaka, ova kladionica će Vam vratiti ulog. Iako ova promocija ne vrijedi za sve ne odlučene susrete ipak je velika stvar da Vam se vraća ulog pri rezultatu 0:0 što nije rijedak slučaj.

Uzmi novac natrag

Uzmi novac natrag

Uzmi novac natrag na svakom susretu

Ova promocija vrijedi za sve susrete, odnosno sva natjecanja ukoliko ste igrali točan rezultat, rezultat poluvrijeme/kraj ili ishod utakmice. Ukoliko ste odigrali neku od ovih oklada, a susret je završio bez pogodaka 0:0, tada će Vam bet365 vratiti Vaš ulog na tu okladu. Kod bet365 kladionice rezultat 0:0 više nikako ne može biti najgori mogući ishod utakmice.

Ukoliko ste napravili potpuni Cash Out (isplatu prije kraja susreta), tada Vam se ne isplaćuje ulog, pa ova akcija za Vas ne vrijedi. Ukoliko napravite djelomični Cash Out, a susret završi 0:0 samo preostali aktivni ulog će Vam biti vraćen.

 

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

 

Odredbe i uvjeti

  • Ako je Vaš susret završio sa 0:0, a nalazi se na listiću sa drugim parovima, tada će se on smatrati ne važećim, odnosno računati će se po koeficijentu 1, a Vaš listić i dalje može biti dobitan, samo umanjen za koeficijent susreta koji je završio 0:0.
  • Ova ponuda dostupna je za sve susrete u ponudi bet365 kladionice, ako ste kao svoj TIP odigrali točan rezultat ili predviđali točan rezultat na kraju ili poluvremenu utakmice.
  • Ponuda se NE odnosi na susrete na kojima je napravljen potpuni Cash Out, dok u slučajevima kada je napravljen djelomični Cash Out, a susret završi 0:0 samo preostali aktivni ulog će se vratiti.
  • Ukoliko bet365 uoči bilo kakvu nepravilnost ili mogućnost prijevare, tada zadržava pravo da ne isplati sredstva, pogotovo ako korisnik ne podnese traženu dokumentaciju ili nema dovoljno jasno objašnjenje za optužbu koju podnese bet365 kladionica.
  •  Sve ponude Bet365 su namijenjene rekreativnim igračima i bet365 može prema vlastitom nahođenju ograničiti  kupcima da sudjeluju u svim ili dijelu bilo koje promocije.
  • Bet365 zadržava pravo izmjene , otkazivanja , povrat ili odbiti bilo koju promociju na vlastitom nahođenju.

OTVORI RAČUN

Share This