Rezultati su aplikacija koja Vam nudi da u svakom trenutku saznate točan rezultat, ali i sve pojedinosti o susretima iz preko 1000 liga, kupova, turnira, a isto tako na jednom mjestu možete dobiti i uvid u tablice, strijelce pogodaka, igrače koji su dobili žuti ili crveni karton. Rezultati Vam omogućavaju da preko stranice Whatsthescore.com budete u svakom trenutku točno informirani i pratite svoje susrete, timove i sl.
rezultati - whatsthescore

rezultati – whatsthescore

Zašto su rezultati danas tako važni?

Današnje praćenje sporta potpuno je ne zamislivo bez stranica gdje se prate rezultati, pa je stoga daleko najvažnije da ta stranica bude prije svega jako pouzdana, dostupna i brza kako bi korsnicima omogućila sve što im je potrebno.
Velika je također prednost što se rezultati osvježavaju potpuno samostalno iz trenutka u trenutak, pa na taj način uživate u livescore praćenju događaja. Također vrlo velika prednost na rezultatima je što se možete registrirati na određenu aplikaciju u ovom slučaju whatsthescore.com, te nakon toga možete prilagođavati sučelje svom indvidualnom radu. Zapravo tada možete označiti lige koje pratite ili klubove ili susrete koji Vas interesiraju te na taj način primati informacije koje Vi želite.
Naravno postoji mogućnost da ovu aplikaciju koristite i na svom mobilnom uređaju za koji je također prilagođena, te da u svakom trenutku možete saznati rezultate koji Vas interesiraju i bilo koje druge podatke o susretu.
Rezultati praćenje

Rezultati praćenje

Vrlo je razumljivo da su informacije puno detaljnije, ako se radi o nekoj jačoj ligi npr. Premier League, dok ćete puno manje informacija dobiti za npr. Fiji National League. Ipak sam popis sportova i liga je impresivan. Tako će Vam u svakom trenutku biti dostupni rezultati za nogomet, košarku, Hokej, Tenis, Rukomet, Odbojku, američki nogomet, Baseball i Rugby. Naravno za te sve susrete postoje razrade za razna natjecanja i kupove.
Rezultati Vam također nude da osim statističkih podataka za vrijeme susreta uživate i u video sadržaju, pa ćete tako već za vrijeme susreta primjerice biti u mogućnosti vidjeti pogodak ili neki drugi važan insert sa tog susreta.
Kako su rezultati ponajviše korišteni od strane sportskih zaljubljenika, ali i osoba koje se bave klađenjem, ova aplikacija im nudi pregled i kretanje koeficijenata prije i tijekom susreta, pa stvarno ne trebate koristiti puno raznih aplikacija kako bi bili kvalitetno informirani. Kao posljednju stvar izdvojiti ćemo i mogućnost zvučnog obavještavanja ukoliko ste posebno označili da želite saznati promjenu rezultata.
Rezultati su u svakom slučaju aplikacija koja Vam nudi pregršt informacija i bez koje je danas vrlo teško zamisliti praćenje sporta ili klađenje, pa je stoga vrlo važno da imate potpuno povjerenje u aplikaciju preko koje pratite rezultate.

Livescore powered by WhatstheScore.com

Share This