Website URLwww.bet365.com

Online kladionica Bet365 je jedna od vodećih online kladionica u svijetu zahvaljujući izuzetno bogatoj ponudi za klađenje, te iznimno velikom broju razrada svake utakmice uz izuzetno dobre koeficijente te je iz svih navedenih razloga ovo naša omiljena online kladionica koju toplo preporučujemo. Osim bogate ponude na sve svjetske nogometne lige i na razne druge poznate i nepoznate sportove, mogu se pohvaliti i velikim brojem razrada za ogroman broj utakmica.

Za gotovo sve utakmice Liga Petice (Premer League, Primera, Bundesliga, Seria A, Ligue 1…) i za još mnoge druge ova kladionica ima zanimljive razrade od kojih izdvajamo broj kartona na utakmici, broj kornera i sl. što rijetko koja kladionica stavlja u ponudu, pogotovo za gotovo sve utakmice svakog kola. Naravno da ovakve, i još puno detaljnije razrade možete naći i za sve utakmice Lige Prvaka i Europske lige gdje je često moguće kladiti se na više stotina razrada za svaku od utakmica.

OTVORI RAČUN

Sučelje i ponuda za klađenje kako prije početka utakmice tako i uživo bet365 kladionice je jednom riječju fantastično.  Bet365 kladionica konstantno ima velik broj događaja u ponudi uživo, sa velikim brojem razrada, pa se tako vikendom možete kladiti na ogroman broj utakmica koje su u tijeku i to naravno ne samo na pobjedu ekipe već i na to koliko će biti golova, kornera, kartona na utakmici, tko će dati sljedeći gol i sl.

Bet365 Cashout (isplata aktivnih listića)

Uz sve navedeno Bet365 kladionica nudi i odličnu opciju CASHOUT odnosno opciju isplate listića prije nego su odigrani svi događaji, u bilo kojem trenutku. Cahout opcija je itekako pomogla unaprijediti naše rezultate te povećati profit. Naime, zahvaljujući ovoj opciji moguće je, u gotovo svim situacijama, aktivne listiće isplatiti pa tako u sitacijama gdje igra momčadi na koju smo se kladili ne ispunjava naša očekivanja, na vrijeme možemo isplatiti listić umanjen za tečaj te utakmice u trenutku isplate. Bitno je napomenuti da u je velikom broju slučajeva opcija cashouta moguća i nakon što su utakmice počele, odnosno dok se igraju, što nije slučaj kod većine drugih online kladionica.

 

 

Koliko dodatnih mogućnosti cashout opcija pruža dočarat ćemo na primjeru listića sa 5 parova, gdje su prva 3 para pogođenate gdje još imamo dva aktivna para na listiću. Pod moji listići nalazi se gumb “cashout” gdje piše koliko listić “vrijedi” u određenom trenutku, te ukoliko želite isplatiti listić, u ovom slučaju listić sa 3 pogođena para klikom na tipku cashout istog trenutka isplaćuje se listić. Vrijednost aktivnih listića konstanto se modificira ovisno o kretanju koeficijenata na aktivnim utakmicama.
Cash out opcija vrijedi i kada se utakmice igraju uživo, pa je moguće isplatiti okladu i dok su utakmice u tijeku. Ova opcija zna biti korisna kada zadnji par na listiću vodi a niste zadovoljni igrom ekipe, jer isplatom u tom trenutku često dobivate i 95% cijelog dobitka, a zna se desiti da nakon što isplatite listić, ta ekipa primi gol i na kraju ne pobjedi, međutim vi ste u tom slučaju Vaš dobitak dobili budući da ste isplatili okladu na vrijeme.
OTVORI RAČUN
Napomena: Ovaj recenzija bet365 kladionice isključivo je osobno mišljenje autora. Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.

Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win.This is only personal author’s opinion. Please gamble responsibly.

Bet365 osim klađenja pruža usluge igranja pokera, casina, binga i raznih drugih igara na sreću. Sve ove igre možete igrati za stvarni novac, ali također i za zabavu pa se na taj način možete okušati igrama bez straha od gubitka novaca ili testirati vještine za poker stolom igrajući sa drugim korisnicima iz cijelog svijeta, za zabavu, ili novac.

Bet365 Casino

Bet365 Poker

Bet365 Bingo

Bet365 Games

Bet365 Vegas

OTVORI RAČUN
Napomena: Ovaj recenzija bet365 kladionice isključivo je osobno mišljenje autora. Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.

Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win.This is only personal author’s opinion. Please gamble responsibly.