Website URLwww.meridianbet.com
Osnovana2008.
Načini uplateBankovna transakcija, Click2Pay, Debitna kartica, Kreditna kartica, NETeller, Paysafecard, Skrill (Moneybookers)
Načini isplateBankovni transfer, Debitna kartica, Kreditna kartica, NETeller, Skrill (Moneybookers)
Live klađenjeDa
Live streamingDa
Mobilno klađenjeDa

Meridianbet kladionica nastala je 2008. godine te se do danas prometnula kao renomirana, zanimljiva i specifična kladionica. Sučelje Meridian bet kladionice je jedinostveno te znatno drugačije od većine drugih kladionica a odlikuje ga jednostavnost i praktičnost.

Iste odlike krase i Meridian bet mobile, odnosno mobilna verzija koja je jedna od boljih na tržištu, intuitivna i jednostavna za korištenje, a opet sa puno mogućnosti i opcija ukoliko to korisnik želi.

Meridianbet kladionica, bonus za kladjenje

Bonus za klađenje – meridianbet

Meridian bet kladionica daje 50€ bonus svim novim korisnicima, odnosno 100% bonus na prvi depozit do 50€, pa će tako svatko tko otvori račun te uplati 50€ na računu imati udvostručeni iznos, odnosno dobiti bonus za klađenje od 50€ te imati na računu 100€. Ova promocija vrijedi za sve državljane Republike Hrvatske, dok Meridian bet trenutno, zbog pravne regulative, ne prima igrače iz Srbije.


Uz sve navedeno Meridian bet kladionica se, prvotno za razliku od drugih online priređivača igara na sreću, orjentirala isključivo na priređivanje igara sportskog klađenja, te su u tome odlični. S vremenom su, osluškivajući željei potrebe korisnika,  u ponudu nadodali i razne druge sadržaje igara na sreću pa je tako osim klađenje, te klađenja uživo (live klađenja) kod Meridian bet kladionice moguće odigrati i keno, razne slot i casino igre, te mnoge druge. Uz Meridian bet kladionicu nikad vam neće biti dosadno, dali proučavali ponudu za klađenje, ili istraživali razne druge igre i mogućnosti koje node.

Uz vrlo dobro i bogato sučelje o kojem je već bilo govora svakako treba spomenuti i izuzetno brzu, susretljivu i kompetentnu korisničku podršku koja promptno odgovara na sve upite te je stvarno susretljiva. Rado će odgovoriti na sve upite i potruditi se pomoći korisnicima!

Meridian bet kladionica bilježi strelovi rast broja korisnika, te postaje sve popularnija i jača na tržištu. Ne propustite otvoriti svoj račun za klađenje kod Meridian bet kladionice!

UZMI BONUS