Tipovi dana su zapravo svakodnevni prijedlozi za sportsko klađenje koje objavljuju ljudi koji se klade. Zapravo su to njihovi prijedlozi za dnevno klađenje, odnosno oni tipovi na koje će se oni toga dana kladiti. Tipovi dana se najčešće pišu zajedno sa analizama određenih susreta, ali vrlo često oni mogu biti i samo tipovi na koje se igrač kladi bez dodatnih obrazloženja.

Tipovi dana

Najčešće se tipovi dana mogu pronaći na specijaliziranim forumima za sportsko kađenje, kao što je primjerice svijetkladjenja.com/forum . Na forumima takvog tipa svakodnevno se mogu pronaći prijedlozi za klađenje i to od velikog broja igrača. Svaki od forumaša iznosi svoje tipove, a onda se oko tipova povlači rasprava, te se u tim raspravama saznaje još pojedinosti o samom sportskom susretu, a sve u svrhu kako bi se odabrao pravi odnosno dobitni tip.

Tipovi dana su prijedlozi iz svih sportova, a to su najčešće nogomet, tenis, košarka, odbojka, rukomet, zimski sportovi i automoto sportovi. Tipovi se znaju razlikovati od tipstera do tipstera, a na Vama je da procijenite koji su tipovi bolji od drugih ili koje tipstere ćete pratiti, a koje nećete. Ponuda tipova je naravno vrlo velika, jer razrade online kladionica u današnje vrijeme su vrlo velike, pa je vrlo važno znati na koje tipove ulagati koliki novac. Stoga morate procijeniti koji tipovi po Vama zaslužuju vaš mali, srednji ili veliki ulog.

Za one kladioničare koji se svakodnevno klade dnevni tipovi su vrlo važni, jer svakoga dana nije ista ponuda na kladionici, pa je nekada vrlo mnogo dnevnih prijedloga, dok nekih dana je ponuda vrlo slaba. Stoga nekada treba izabrati među brojnim tipovima, dok nekada tipovi na forumima su jedini način da se sastavi listić.

U današnje vrijeme dnevni tipovi se mogu pronaći na brojnim mjestima, jer osim domaćih foruma i portala za klađenje postoje mnogi na drugim jezicima. Prvenstveno se to odnosi na engleski jezik, odnosno na stranice na tom jeziku. Tamo se mogu pronaći tipsteri iz cijelog svijeta, te prijedlozi iz još više sportova, ali i natjecanja. U svakom slučaju tipovi dana mogu biti od velike pomoći prilikom sastavljanja listića, ali treba dobro izabrati koji bi od njih mogli biti dobitni kako bi na kraju imali što više dobitnih listića i naravno veći dobitak.

Kladjenje forum

Share This