NaslovnicaVijesti1. HNL: Uz pomoć kvalitetne analize na SK forumu pogođen tečaj 3.00

1. HNL: Uz pomoć kvalitetne analize na SK forumu pogođen tečaj 3.00

1. HNL: Uz pomoć kvalitetne analize na SK forumu pogođen tečaj 3.00

Rijeka je poražena u Kranjčevićevoj ulici od Lokomotive rezultatom 1-0 i tako se tebi dodatno zakomplicirala ostatak utrke za titulu prvaka hrvatskog nogometnog prvenstva.

pogođen tečaj 3.00

Penal koji je skrivio Andrijašević u drugoj minuti nadoknade bio je diskutabilan za mnoge navijače. Međutim, činjenica je da je Rijeka igrala ispod svog prosjeka u današnjoj utakmici protiv Lokomotive, te da nisu zaslužili pobjedu. Sa druge strane, Lokomotiva je igrala kao da im je posljednja utakmica života i uzela tri boda.

Sve do samog kraja i dramatične završnice u ovoj utakmici nismo vidjeli apsolutno ništa. Nakon kornera kojeg je ubacio Valentić, Franko Andrijašević je potpuno bespotrebno povukao za ruku Alija Karimija, a Iranac pada u kaznenom prostoru. Sudac utakmice Domagoj Križarić pokazuje na bijelu točku. Sa ‘kreča’ je bio precizan Majer koji je pogotkom iz penala nanio Rijeci prvi ovosezonski poraz.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Međutim, Rijeka i dalje ima pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Dinamo.

Svakako da ostatak prvenstva ne trebaju olako shvatiti, i da pristup narednim utakmicama treba biti potpuno drugačiji od onog kojeg smo vidjeli danas. Rijeka već u narednom kolu igra protiv Hajduka iz Splita na Rujevici, a podsjetimo, u posljednjem kolu igrat će protiv Dinama.

Nakon ovog poraza Rijeke ne možemo da ne spomenemo sjajnu analizu na našem forumu vezanu za ovaj susret. Naš dugogodišnji član na odličan način pogodio je tečaj 3.00 analiziravši trenutnu situaciju u prvom rangu hrvatskog nogometa. On je tipovao pobjedu Lokomotive ili neriješen ishod što se moglo igrati po tečaju 3.00 u bet365 kladionici.

Zaista, svaka čast na odličnoj analizi (koju možete pročitati ispod) i pogođenom tečaju. Ukoliko i vi želite da svakodnevno budete opskrbljeni kvalitetnim informacija iz svijeta sporta i time povećate mogućnost dobitka na kladionici, registrujte se na NAŠ FORUM.

REGISTRUJ SE NA FORUM

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!