NaslovnicaVijestiDva razloga zbog kojih bi Neymar mogao napustiti Barcelonu: Prelazak u Premier...

Dva razloga zbog kojih bi Neymar mogao napustiti Barcelonu: Prelazak u Premier ligu bi ga učinio najplaćenijim igračem na svijetu

Dva razloga zbog kojih bi Neymar mogao napustiti Barcelonu. Prelazak u Premier ligu bi ga učinio najplaćenijim igračem na svijetu. “Mislim da je pokušati potpisati njega, je kao pokušati provaliti u sef, nemoguće.” To su bile riječi Jose Mourinha na pitanje prošlog tjedna o tome da li Manchester United ima šansu za dovođenje Barcelonine zvijezde Neymara.

Dva razloga

“Uvijek nastojim biti objektivan i pragmatičan s klubovima i za ono što oni meni mogu dati. Neymara je nemoguće dobiti,” Mourinho je dodao u intervjuu za ESPN Brazil.

“Klub poput Barcelone ne može i neće izgubiti igrača poput Neymara.”

“Iako je Messi još uvijek mlad igrač, koji će igrati barem još 4-5 godina, njemu je već 30, a Neymar će biti veliki grač Barcelone nakon Messija.”

[su_euro_soccer_bonus]

Neymar je pričao svojim prijateljima o interesu Uniteda i Chelseaja

Istina, Mourinho nikada neće reći ništa drugo, čak iako osjeća da postoji šansa za potpisivanje Barceloninog dragulja.

Jasno je da je Manchester Unitedova i Chelseajeva želja da ga dovedu, što je Neymar i rekao svojim prijateljima. Točnije, rekao im je da su se ova dva kluba iz Premier lige već raspitivala za njega pre ljetni prijelazni rok.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ove informacije su dobivene od The Sunday Timesa, koji su rekli da postoji najmanje dva razloga zašto bi 25-godišnjak trebao razmotriti prelazak iz Barcelone na Old Trafford ili Stamford Bridge.

Neymar želi postati najplaćeniji igrač na svijetu

Prije svega, Neymar navodno traži da bude plaćeniji od Cristiana Ronalda i Lionela Messija, što bi ga učinilo jednim od najplaćenijih igrača na svijetu.

Želi da mu plata nakon svih oporezivanja bude 25 milijuna eura, a to bi nadmašilo i brojku Cristiana Ronalda u Real Madridu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Postoji još jedan i više začuđujući razlog zbog kojeg bi Neymar mogao otići. Možda je najčudniji razlog zbog kojeg Neymar može napustiti Camp Nou je njegova želja da izađe iz sjene koju baca njegov bliski prijatelj Lionel Messi, a u manjoj mjeri i Luis Suarez.

Duncan Castles, novinar iz Sunday Timesa, tvrdi da se Messi i Suarez smatraju važnijim igračima od Neymara.

Neymar bi koštao klubove i do 170 milijuna funti

Bivši igrač Santosa, koji je bio veličanstven za Barcelonu do sada, a pogotovo u povratku protiv Paris Saint-Germaina prošlog mjeseca, trenutno je na meti Uniteda i Chelseaja.

Napoli v Juventus: Higuain po prvi put nastupa u Napulju u dresu drugog kluba

Ako se on odluči da napusti katalonske divove, on bi postao najskuplji nogometaš u povijesti.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!