NaslovnicaVijesti100 MILIJUNA EURA + GARETH BALE: Florentino Perez šalje ponudu za zvijezdu...

100 MILIJUNA EURA + GARETH BALE: Florentino Perez šalje ponudu za zvijezdu koja će popuniti mjesto Cristiana Ronalda!

100 milijuna eura + Gareth Bale! Florentino Perez šalje ponudu za zvijezdu koja će popuniti mjesto Cristiana Ronalda! Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je navodno spreman poslati ponudu od oko 100 milijuna eura plus Gareth Balea za napadača Harry Kanea u Tottenhamu.

100 MILIJUNA EURA

Engleski internacionalac je jedan od najsmrtonosnijih napadača koji su u ovom trenutku u središtu pozornosti i on bi bio jedno od najboljih pojačanja Real Madrida ikada, iako bi bio najvjerojatnije vrlo skup.

Stoga nije iznenađenje što je Real spreman da uključi svoju zvijezdu u takav dogovor za Kanea, pišu izvješća Don Balona, dok Gareth Bale izgleda kao očigledan kandidat.

Velški krilni igrač je već neko vrijeme u padu forme i nije bio u najboljem izdanju ove sezone, a izvješće sugerira da je sada spreman da se vrati svom bivšem klubu Tottenhamu.

Gareth Bale je bio svjetla tačka Tottenhama ranije u karijeri i vjerojatno će biti popularno pojačanje u trenutnom timu iz Londona, čak i ako je on u ovom trenutku na vrhuncu svog talenta.

29-godišnjak nije bio u mogućnosti iskoristiti odlazak Cristiana Ronalda na ljetnom prijelaznom roku, ne uspijevajući zadržati svoje mjesto i ostavljajući svoj tim sa manjkom golova ove sezone.

Kane može biti izravna zamjena za portugalsku zvijezdu na mnogo načina, sa 25-godišnjako mkoji je na vrhuncu svoje forme u ovom trenutku i uz izuzetno nevjerojatne rekorde koje je postavio.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!