NaslovnicaVijestiTop 10 igrača koji su imali najviše asistencija u posljednjih 10 godina!

Top 10 igrača koji su imali najviše asistencija u posljednjih 10 godina!

Lionel Messi službeno je najbolji asistent 2010.-ih, nakon što je u posljednjih deset godina napravio nevjerojatnih 136 asistencija suigračima.

Top 10 igrača

Nitko tko igra u pet najboljih europskih liga nije asistirao suigračima u više navrata od šestostrukog osvajača Zlatne lopte, a njegov argentinski suigrač Angel Di Maria je bio najbliži.

Nijemci Mesut Ozil i Thomas Muller su bili prilično dobri, zabilježivši 106, odnosno 103 asistencije, a Cristiano Ronaldo je na petoj poziciji sa 95. asistencija.

David Silva, koji je ove decenije asistirao više golova nego bilo koji drugi igrač Premier lige, našao se na šestoj poziciji sa 94. asistencije – jednu ispred svog suigrača iz Cityja, Kevina De Bruynea i Dimitrija Payeta, koji je zapalio engleski nogomet u nešto više od sezone u West Hamu.

Luis Suarez i Cesc Fabregas završavaju ova popis asistencija u Engleskoj i Španjolskoj.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!