NaslovnicaVijestiUEFA mijenja pravilo na Europskom prvenstvu. Ovo je dobra vijest za sve...

UEFA mijenja pravilo na Europskom prvenstvu. Ovo je dobra vijest za sve reprezentacije

Prema najnovijim izvještajima britanskih medija, UEFA će omogućiti izbornicima reprezentacija koje sudjeluju na Europskom prvenstvu u Njemačkoj da pozovu 26 igrača umjesto dosadašnjih 23.

Prema izvješću Sky-a, UEFA je, nakon glasanja Nacionalnog povjerenstva za natjecanje u ponedjeljak, odlučila dopustiti izbornicima da pozovu još trojicu nogometaša. Ova odluka proizašla je iz prijedloga nekoliko trenera koji su naglasili potrebu za povećanjem broja igrača zbog gustoće rasporeda natjecanja ove sezone i rizika od mogućih ozljeda.

Slično kao i na prošlom Europskom prvenstvu 2021. nakon pandemije koronavirusa, UEFA je razmotrila proširenje popisa igrača za natjecanje. Čini se da će ova praksa postati uobičajena za UEFA-ina reprezentativna natjecanja. Međutim, odluka još nije službeno potvrđena jer Izvršni odbor UEFA-e mora odobriti promjenu pravila. Ipak, očekuje se da će to biti formalnost.

Članovi Izvršnog odbora neće imati sastanak do 22. svibnja, no očekuje se da će se odluka donijeti putem daljinskog glasanja do kraja ovog tjedna. Europsko nogometno prvenstvo održat će se od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!