NaslovnicaVijesti16. lipanj 2018. - Zapište taj datum u podsjetnik, nećete se odmicati...

16. lipanj 2018. – Zapište taj datum u podsjetnik, nećete se odmicati od TV-a!

Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine počinje 14. lipnja, a od 32 ekipe koje će učestvovati nepoznato je još samo jedno ime, a ono će biti bolji iz revanš duela između Perua i Novog Zelanda, nakon što je prva utakmica na Novom Zelandu završena bez golova. Bez imalo sumnje, Svjetsko prvenstvo u nogometu je natjecanje koje ima posebnu čar, održava se svake četiri godine i nijedno drugo natjecanje se ne može porediti sa Mundijalom.

Ne znamo za vas, ali mi smo već uzbuđeni, a još većoj euforiji je sigurno doprinio i plasman hrvatske reprezentacije na najveću nogometnu smotru. Podsjetimo, Vatreni su izbacili Grčku u playoffu jer su bili bolji u prvoj utakmici na Maksimiru gdje su deklasirali Grke sa 4-1, a u drugoj utakmici bez većih problema sačuvali 0-0 i tako rezervirali avionsku kartu za Rusiju.



Međutim, 16. lipanj će sigurno biti jedan od najuzbudljivijih dana na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Očekuje nas nogometni maraton jer ćemo te subote gledati čak četiri utakmice na Svjetskom prvenstvu! Još ne znamo tko će igrati tog dana, jer je izvlačenje 1. prosinca. Termini utakmica 16. lipnja su 11:00, 13:00, 16:00 i 19:00.

Zapišite ovaj datum u podsjetnik!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!