NaslovnicaVijestiArda Turan će nositi dres sa brojem sedam u Barceloni

Arda Turan će nositi dres sa brojem sedam u Barceloni

Barcelona je objavila da će Arda Turan nositi dres sa brojem sedam, a debi će odigrati protiv Espanyola u okviru Kupa Kralja.

arda turan vidal

Turski reprezentativac, nakon što je stigao u Barcelonu iz Atletico Madrida, bio je primoran gledati svoje suigrače sa tribina stadiona zbog transfer bana koji je njegov novi klub dobio od strane UEFA-e.

Sa Camp Noua su danas potvrdili da će krilni igrač preuzeti broj dresa koji je prethodno nosio Pedro, koji je napustio klub na početku sezone. Arda će tako slijediti korake Davida Ville, Luisa Figa i Henrika Larssona, koji su također nosili ovaj broj dresa igrajući za katalonskog giganta.

Također je potvrđeno da će drugo pojačanje Barcelone Aleix Vidal nositi dres sa brojem 22, koji je prošle sezone nosio Daniel Alves.

Podsjetimo, Arda Turan je stigao na početku sezone iz Atletico Madrida za 34 miliona eura, dok je Aleix Vidal stigao iz Seville i plaćen je 18 miliona eura.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!