NaslovnicaVijesti19 GOLOVA I 7 ASISTENCIJA: Real Madrid plaća 70 milijuna eura za...

19 GOLOVA I 7 ASISTENCIJA: Real Madrid plaća 70 milijuna eura za novog napadača!

19 golova i 7 asistencija je postigao prošle sezone napadač koji bi trebao zamijeniti Cristiana Ronalda. Real Madrid je, kako nam izvještaji iz stranih medija navode, poslao ponudu od 70 milijuna eura za igrača Valencije i napadača Španjolske Rodriga, igrač koji je neko vrijeme bio cilj Los Blancosa.

19 golova

To je prema pisanju Don Balona, koji napominje kako je Realov menadžer Julen Lopetegui već dao zeleno svjetlo da bi se napravio transfer za zvijezdu Valencije.

Izvješće također primjećuje da je Lopetegui već zatražio od kluba da dovedu još jednog napadača ovog ljeta, koji bi trebao biti Rodrigo ako je vjerovati izvještajima Don Balona.

Potpisivanje Rodriga za Los Blancose bi bio pametan potez, jer iako igrač nije najveće ime u svjetskom nogometu, još uvijek definitivno ima kvalitetu za uspjeh na Santiago Bernabeu.

27-godišnjak je uspio postići 19 golova i sedam asistencija u svim natjecanjima za Valenciju prošle godine, budući da je Marcelinova ekipa završila na četvrtoj poziciji u La Ligi, nakon čega su osigurali nogometu Ligi prvaka.

Cristiano Ronaldo je sada otišao, a Real Madrid će zasigurno morati uložiti mnogo novca za nove talente koji će biti u napadu kako bi zadovoljio golove koje su izgubili odlaskom Ronalda.

Rodrigov dolazak će zasigurno biti pozdravljen od strane Realovih navijača, no on će morati impresionirati ako želi pridobiti svoje nove navijače tijekom svog vremena u glavnom gradu Španjolske.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!