NaslovnicaVijesti40 miliona eura i može otići: Engleski velikani se bore za zvijezdu...

40 miliona eura i može otići: Engleski velikani se bore za zvijezdu Real Madrida

40 miliona eura i može otići, rekli su čelnici Kraljevskog kluba. Španjolski playmaker Isco je nezadovoljan svojom minutažom u Real Madridu, prenose mediji iz Španije. BuzzSport tvrdi da 23-godišnjak želi napustiti Santiago Bernabeu i preći u klub gdje će igrati u prvoj postavi.

40 miliona eura i može otići

Arsenal i Chelsea su navodno zainteresovani da ga dovedu u svoje redove, uz Manchester City koji također želi da vidi ovog izvanrednog igrača u svojim redovima.

Tvrdi se da će ponuda od 40 miliona eura biti previše dobra da bi je Real Madrid odbio, ako ta ponuda naravno dođe u narednih mjesec dana. S obzirom da engleski velikani igraju vrlo loše ove sezone, u januaru bi mogla biti velika borba za zvijezdu Real Madrida.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Francisco Roman Alarcon Suarez (rođen 21 aprila 1992), poznat kao Isco, je Španski nogometaš koji igra za Real Madrid na poziciji ofanzivnog veznog.

Svoju karijeru je počeo u Valenciji, igrajući prvobitno za rezervni tim, prije nego što se pridružio Malagi 2011. godine. Njegovi nastupi u Andaluzijskom klubu su mu donijeli nagradu “Golden Boy” u 2012. godini, a zatim prelazi u Real Madrid za 30 miliona eura u junu 2013. godine.

Isco je predstavljao Španjolsku reprezentaciju u svim mlađim kategorijama, uključujući i Olimpijske igre 2012. godine, a za prvi tim Španije je debitirao 2013. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!