NaslovnicaVijesti4000 navijača Liverpoola glasalo: Evo kojeg igrača žele da zamijeni Coutinha!

4000 navijača Liverpoola glasalo: Evo kojeg igrača žele da zamijeni Coutinha!

Kako prolaze dani, sve su veći izgledi da će Philippe Coutinho napustiti Liverpool zbog Barcelone u ovom mjesecu. Budući da Blaugrana priprema najnoviju ponudu od 140 milijuna funti, Liverpool se, kako se izvješćuje, pomirio sa činjenicom da će izgubiti Brazilca, koji očajnički želi otići.

4000 navijača

Mnogo će ovisiti o početnoj ponudi koju je Barcelona spremna poslati, a Mirror tvrdi da je trenutno na 105 milijuna funti.

Ali to nije dovoljno dobro za Liverpool. Da bi se dogodio neki dogovor ovog mjeseca, oni žele 120 milijuna odmah, a zatim i dodatne isplate koje moraju biti razumne.

Ukoliko bi se Barcelona složila sa tim uvjetima, siječanjski transfer će biti neizbježan.

Ranije ovog tjedna, Liverpoolova legenda Jamie Carragher je inzistirao na tome da bi njegov bivši klub trebao pristati na dogovor u siječnju, ali da se transfer dogodi u ljeto.

[su_no1forfootball]

“Što klub dobiva ako se taj transfer završi sada?”

Carragher je zaista u pravu, ali moglo bi biti prekasno, što znači da Jurgen Klopp mora sastaviti kratki popis potencijalnih zamjena za Coutinha.

Nekoliko igrača je povezano sa Liverpoolom u posljednjih nekoliko tjedana, a sada su Redsi glasali za igrača kojeg žele da zamijeni Coutinha ako on ode.

[su_live_koeficijenti]

Ćetiri tisuće navijača je sudjelovalo u ovoj anketi, a nevjerojatnih 44.8% je reklo da želi da se novac potroši na Thomasa Lemara.

Arsenalov Alexis Sanchez je dobio 20.7% glasova, dok je Christian Pulišić iz Borussije Dortmund dobio 8.7%.

Čini se da je Klopp čuo želje svojih navijača, jer prema Duncan Castlesu, Nijemac je zainteresiran za Lemara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!