NaslovnicaVijesti5 najboljih pojačanja koje je Mourinho potpisao u svojoj karijeri

5 najboljih pojačanja koje je Mourinho potpisao u svojoj karijeri

Jose Mourinho je jedan od najpoznatijih figura u svjetskom nogometu. Iako su njegove sklonosti da ‘parkira bus’ u velikim utakmicama podložne mnoštvu šala i kritika, uspjeh koji je imao je neporeciv.

5 najboljih pojačanja

To nije samo njegova taktika, koja je bila pod nadzorom tijekom menadžerske karijere, nego i to što je proglasio samog sebe ‘Posebnim’ u medijima.

Ipak, kad god se Mourinho pojavi na intervjuima i konferencijama za novinare, najvjerojatnije će pružiti još jedan zanimljiv razgovor sa medijima.

Portugalac se ponosi uspjehom kojeg je imao u svakom klubu sa kojim je uspio, iako je često kritiziran zbog prevelikog broja igrača koje kupuje i zbog njegove male vjere u mlade igrače. Te su optužbe otišle toliko daleko da je promovirao mlade igrače tijekom posljednjih godina.

[su_watch_live_football]

Uz najnoviji dodatak Alexis Sacnheza, još jedan mladi igrač koji će se suočiti sa manjom minutažom, jeste Marcus Rashford.

Unatoč Mourinhovim putevima koji su nekad upitni, njegov uspjeh je dokazao da njegova sposobnost da indentificira igrače koje treba dovesti u svoju momčad je doista poseban. Imajući to na umu, pogledajmo pet najboljih potpisivanja Jose Mourinha svih vremena.

5. Michael Essien (34,2 milijuna funti iz Lyona)

Michael Essien bio je ključni igrač za Mourinhov Chelsea, a zajedno sa Frank Lampardom i Claudeom Makeleleom formirao je jedan od nastrašnijih veznih redova u ligi.

4. Luka Modrić (27 milijuna funti iz Tottenhama)

Modrić je došao u Real Madrid u onome što se smatralo najboljim potezom u njegovoj karijeri. Pridruživši se neposredno prije 27. rođendana, hrvatski veznjak se razvio u Tottenham i želio je probati svoju sreću na Bernabeu.

3. Petr Cech (11.7 milijuna funti iz Rennesa)

Ovo je vjerojatno najbolje pojačanje Mourinho u pogledu vrijednosti. Petr Cech je odmah riješio problem Chelseajevog vratara i osigurao temelje na kojim je Mourinhova ekipa osvojila Premier ligu u 2005 i 2006 godini.

[su_bonus]

2. Thiago Motta / Diego Milito (9.18 milijuna funti / 22.5 milijuna funti iz Genoe)

Ovo je na neki način i varanje, stavljanje dva igrača na istu poziciju, ali istodobni učinak su imala ova dva igrača uz činjenicu da su se čak pridružili Interu iz iste momčadi potvrđuju ovu odluku.

1. Didier Drogba (34.65 milijuna funti iz Marseillea)

S obzirom da je došao iz francuske lige nakon samo jedne sezone sa Marseilleom, Drogbina transferna naknada je imala nekoliko kritika. Zatim slijedi osam godina svjedočenja jednog od najboljih napadača koje je ova liga vidjela.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!