NaslovnicaVijestiItalija ipak na Svjetskom prvenstvu? Kladionice im daju solidne šanse, a razlog...

Italija ipak na Svjetskom prvenstvu? Kladionice im daju solidne šanse, a razlog za to je bizaran!

Zvuči nevjerojatno, ali je postoji mogućnost da će 32 sudionika Svjetskog prvenstva, koji su osigurali plasman u ovom natjecanje kroz kvalifikacije, ostati bez jednog.Koga? Perua. Zašto? Saznajte u nastavku teksta!

Italija ipak na Svjetskom

U Južnoj Americi se desio skandal, a otkriven je tek nakon dodatnih kvalifikacija za SP. Naime u reprezentaciji Perua, odnosno u njihovm savezu, prste je muješala politika te apsolutno preuzela savez, a ukoliko se to ispostavi tačnim, FIFA će suspendovati reprezentaciju Perua.

Dakle, ako istraga pokaže da su u peruanskom savezu zapravo krivi za to djelo, za koje političko rukovodstvo sada uporno negira da je istinito, sankcije će biti vrlo teške i zapravo bi moglo dovesti do izbacivanja Perua sa Svjetskog prvenstva. A što će se dogoditi nakon toga? Naravno, Fifa bi trebala pronaći novog sudionika jer turnir s 31 nacionalnim timom jednostavno nije izvodljiv. A tko bi bio taj novi sudionik? Kladioničari već imaju svoje favorite.

>> Mourinho spremio 155 milijuna funti za 24-godišnjaka: ‘Agent Pogba’ ponovo u centru pažnje

Naravno, prema logici, Čile bi trebao imati najviše mogućnosti, a isto tako kladioničari, velike šanse daju i Novom Zelandu koji je ispao u dodatnim kvalifikacijama upravo od Perua.  Kladionice se također bave mogućnošću da Fifa uopšte ne bi gledala takav natjecateljski kriterij, već bi jednostavno pozvala nekoga, vjerovatno na osnovu starih zasluga ili reputacije.

[su_cashout]

Upravo zbog toga Italija ima visok, ali ne i ogroman koeficijent koji iznosi 50. Kao što je poznato, oni su izgubili dodatne kvalifikacije protiv Švedske i tako će propustiti prvo SP još od 1958 godine. U  kladionicama postoji i mogućnost poziva za Nizozemsku, ali teško je vjerovati da Nizozemci mogu ući u krug užih favorita za poziv, ukoliko bude potrebe za time.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!