NaslovnicaVijesti73 GOLA U TRI SEZONE: Chelsea dovodi jednog od najboljih napadača na...

73 GOLA U TRI SEZONE: Chelsea dovodi jednog od najboljih napadača na svijetu!

73 gola u tri sezone je postigao ovaj impresivni napadač. Zaista odlične posljednje tri sezone za njega i sada ga Chelsea želi dovesti u svoje redove. Otkako je Diego Costa napustio Stamford Bridge, Chelsea nije uspio naći igrača koji bi mogao zauzeti njegovo mjesto.

73 GOLA

Alvaro Morata je uspio nekoliko mjeseci, ali njegov drastični pad u formi dokazuje da je Premier liga nepažljiva prema igračima koji fizički ne dominiraju.

Chelseaju treba novi napadač kako bi ih vratio na vrh, a Gonzalo Higuain iz Juventusa može upravo biti taj tip igrača koji im je potreban.

Evo nekoliko razloga zašto bi Chelsea trebao razmotriti transfer za Higuaina.

Higuain je igrač sa mnogo postignutih golova svake sezone. Iako nije bio u mogućnosti nastupiti za Argentinu, njegovo vrijeme u Napoliju i Juventusu pokazuje da ima sposobnost postići zaista velike golove koji bi mogli napraviti razliku u bilo kojem klubu.

Završio je sa 16 golova postignutih u 35 utakmica prošle sezone, a sezonu prije te je postigao 24 u 38 utakmica.

Njegovo vrijeme u Napoliju je bilo vrlo plodno – nakon što je završio sezonu 2015/16 sa nevejrojatnih 36 golova u 35 utakmica.

Igranje sa igračima poput Hazarda, Pedra i Williana, Higuain bi mogao napraviti veliku razliku na Stamford Bridgeu.

Na mnoge načine, Higuain je nadogradnja za njihove trenutne opcije, što također uključuje Oliviera Girouda.

I Morata i Giroud su fizički impozantni, dobri u zraku, drže se vrlo dobro i doprinose obrani ako je to potrebno. Međutim, razlika leži u njihovom finišingu.

Giroud nije prirodan finišer, ali Higuain točno zna gdje je stražnji dio gola. U 30-im godinama je i još uvijek ima nekoliko dobrih godina ispred sebe u kojima se može dokazivati, pogotovo u Engleskoj, koja bi mogla biti savršen put za okončanje njegove profesionalne karijere.

Higuain je osvojio nekoliko trofeja u svkojoj karijeri – prvenstveno u španjolskoj La Ligi i talijanskoj Seriji A.

Chelsea je povrijeđen nakon što su prošle sezone skromno predali naslov Manchester Cityju, a oni će morati pojačati svoju momčad, posebno na poziciji napadača.

Argentinac nudi dobru vrijednost za novac i on će isporučiti kada je to najpotrebnije.

Njegovo iskustvo igranja za neke od najvećih klubova u Španjolskoj i Italiji će zasigurno pomoći Chelseaju da nastupi bolje. Stoga moraju svakako napraviti transfer za talentiranog napadača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!