NaslovnicaVijestiAaron Ramsey postavio novi rekord u ovoj sezoni

Aaron Ramsey postavio novi rekord u ovoj sezoni

Navijači Arsenala oduševljeni su pristupom Aarona Ramseya u današnjoj utakmici na Villa Parku.

OIR_resizer (1)

Arsenal je sa 2-0 savladao Aston Villu u gostima, a pogotke su postigli Olivier Giroud i Aaron Ramsey. Posebno je impresivan bio onaj drugi Velšanina.

Nakon što je jedno vrijeme bio ozlijeđen, pa je zatim i igrao na poziciji koja mu ne odgovara, Ramsey je dobio novu priliku i to ponajviše iz razloga što su Francis Coquelin i Santi Cazorla ozlijeđeni.

Obzirom da Cazorlu nećemo gledati najkraće do ožujka, Ramsey bi u sljedećih nekoliko mjeseci mogao igrati na središnjici terena.

Danas je Velšanin postavio novi premierligaški rekord za ovu sezonu.

https://twitter.com/AFCPressWatch/status/676075777415380992?ref_src=twsrc%5Etfw

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!