NaslovnicaVijestiAbdelhak Nouri se PROBUDIO iz kome: Njegov brat otkrio ŠOKANTNE informacije o...

Abdelhak Nouri se PROBUDIO iz kome: Njegov brat otkrio ŠOKANTNE informacije o njegovom zdravlju!

Nesretni nizozemski nogometaš  i član Ajaxa Abdelhak Nouri, koji je u srpnju prošle godine zbog infarkta za vrijeme prijateljske utakmice završio u komi od danas više nije u tako imenovanoj umjetnoj komi.

Nogomet svijet u srpnju prošle godine zatekle su scene iz Austrije, gdje je tokom prijateljska utakmice između Ajaxa i Werderjem iznenada se srušio mladi nogometaš Ajaax i jedan od bisera kluba Abdelhak Nouri. Zbog srčanog udara, Nouri je pretrpio teško oštećenja mozga, što ga je dovelo do umjetne kome u nadi da će se stabilizirati njegovo zdravlje.

Nakon nešto više od godinu dana, oko zdravlja Nourija pojavio se tračak nade. Njegov brat Abderrahim izjavio je nizozemskim medijima da se probudio iz kome i da je na vrlo osnovan način komunicirao sa svojom obitelji.

>> NEVJEROVATNO: Paul Scholes kritikovao Paula Pogbu, Mino Raiola ga napao!

„Njegova neurološki stanje je bolje nego što je bilo prije nekoliko mjeseci. Njegovo fizičko stanje je, nažalost, vrlo loše. Leži na krevetu, i ne može se sam kretati. Malo može pomicati samo glavu. Ponekad ga podignemo iz kreveta i stavmo na invalidska kolic. Njegov imunološki sustav je vrlo slab i stalno se mijenja. Ne želim govoriti o detaljima, ali pretrpio je vrlo teške trenutke”, rekao je Nourijev brat, te dodao.

[su_champions_league]

„U početku nismo mogli komunicirati jer je oči imao stalno zatvorene. Kasnije je bio malo budniji. Postoji način na koji možemo komunicirati. Ako mu na primjer, kažemo ‘otvori usta’ ili „pomjeri obrve”, to može napraviti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!