NaslovnicaVijestiAbramović će novom menadžeru Chelseaja dati transfer budžet od 130 miliona funti

Abramović će novom menadžeru Chelseaja dati transfer budžet od 130 miliona funti

Roman Abramović će novom menadžeru Chelseaja dati transfer budžet od 130 miliona funti za obnovu Plavog tima, prema pisanju izvještaja. Italijanski trener Antonio Conte je došao znatno blizu da postane novi Chelseajev menadžer u proteklih sedam dana.

Abramović će novom menadžeru Chelseaja dati transfer budžet

Trenutni šef Guus Hiddink je postavljen da napusti klub na kraju sezone, a Conte-a se očekuje da se povuče iz uloge u italijanskoj reprezentaciji kraje Eura 2016. godine.

The Sun tvrdi da Roman Abramović iskušava italijanskog stručnjaka kako bi ga naveo da dođe na Stamford Bridge i provede ljeni prijelazni rok u trošenju 130 miliona funti.

U izvještajima se dodaje da su Plavci već identifikovali dvije velike zvijezde koje bi mogle pomoći timu da se preoblikuje.

Bayern Munichov Arturo Vidal je posmatran od strane tehničkog direktora Michael Emenalo-a u utorak navečer u Ligi prvaka protiv Juventusa.

A klu će također napraviti ponovni potez za John Stonesa, nakon što je ponuda od 40 miliona funti odbijena od strane Evertona prošlog ljeta.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Chelsea je privučen činjenicom da je Conte postavio temelje za Alegrija koji je došao u Juventus umjesto njega, kada je preuzimao italijansku reprezentaciju u augustu 2014. godine.

U svojoj prvoj trenerskoj sezoni na klupi Juventusa osvojio je domaće prvenstvo te je izborio finale kupa u kojemu je Juventus naposlijetku poražen od Napolija.

Po prvi puta u povijesti talijanskog nogometa otkako je 20 klubova u Serie A, neki je klub završio bez poraza, a to je bio upravo Conteov Juventus koji u 38 utakmica nije upisao niti jedan poraz.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!