NaslovnicaVijestiAbramović kontaktirao Guardiolu: Pogledajte šta je Roman ponudio Bayernovom treneru

Abramović kontaktirao Guardiolu: Pogledajte šta je Roman ponudio Bayernovom treneru

Abramović kontaktirao Guardiolu, i spreman je dati olovku i papir špancu da sam odluči koliko novca želi da pređe na Stamford Bridge. Vlasnik Roman Abramović je spreman da pokuša dovesti Pep Guardiolu na Stamford Bridge, a to bi bio drugi pokušaj da Rus kontaktira sa španskim trenerom.

Abramović kontaktirao Guardiolu

Prema pisanju The Sun-a, Ruski milijarder je čuo da je Guardiola odbio potpisati novi ugovor sa Bayernom i zbog toga su špekulacije oko njegovo odlaska odmah počele, a Abramović se bacio na posao i želi da bude prvi koji će ga ‘uhvatiti’.

To bi mogao biti savršen tajmin za Chelsea, jer kako stvari stoje ovo će biti Mourinhova posljednja sezona na Stamford Bridge-u.

Guus Hiddingu je navodno ponuđeno mjesto da ponovo vodi Chelsea, ali je teško da će on to prihvatiti, a zbog toga će Chelsea biti u potrazi za novim trenerom.

Abramović je uvijek sanjao o stvaranju “Barcelone u plavim dresovim” i pokušao je dovesti Guardiolu i prije, ali mu to nije uspjelo. Abramović želi da ostvari svoje snove i dovede ovog trenera po svaku cijenu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Zatim, u 2012. godini, mamac koji je Bayern postavio, zagrizao je Pep i preselio se na Allianz Arenu. Ovaj put Roman želi prvi da ulovi španskog trenera i navodno mu je rekao da imenuje svoju cijenu, nije važno koliko novca treba, Rus želi da ga dovede prije ostalih klubova u Premier ligi.

Međutim, Manchester City se također smatra kao vodeći klub za dovođenje Guardiole i vjerujemo da je to Šeik već završio i ‘podmazao’, sada je samo pitanje vremena kada će se to ostvariti.

Da je ovo što smo naveli istina, pokazuje i to da su čak doveli i Direktora Fudbala iz Barcelone, kako bi on na kraju i nagovorio Guardiolu da pređe u Manchester City.

Spremni su dati Guardioli nevjerovatnih 84 miliona funti za ugovor od četiri godine. Ako bi se to ostvarilo Pep bi zarađivao 400.000 funti sedmično.

Da li Abramović koji finansira nadogradnju Chelseaja koja će koštati oko 600 miliona funti moći ponuditi još veću sumu za Guardiolu? Sigurno da hoće, ali će biti vrlo zanimljivo gledati za koga će se odlučiti španski trener.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!