NaslovnicaVijestiINTER I CHELSEA U AKTIVNIM PREGOVORIMA: Antonio Conte kupuje bivšeg igrača na...

INTER I CHELSEA U AKTIVNIM PREGOVORIMA: Antonio Conte kupuje bivšeg igrača na zimskom prijelaznom roku!

Ukinuta zabrana Chelseaja izazvala je brojna nagađanja oko toga tko bi se mogao pridružiti klubu u siječnju, ali to bi također moglo otvoriti vrata za daljnje napredovanje igrača.

INTER I CHELSEA

Kad nisu mogli potpisati nove igrače, to je značilo da moraju zadržati svoje iskusne igrače kako bi pomogli da se vode mladi, ali možda bi imalo smisla pustiti neke da odu i dovesti zamjene.

Izgleda da je Olivier Giroud jedan od tih igrača koji bi mogli napraviti transfer van Chelseaja. On želi igrati na Euru 2020 za Francusku i treba redovno da igra u klubu kako bi uvjerio stožer Francuske da je spreman da igra na ljeto.

Prema L’Equipeu, Inter Milan i Chelsea vode aktivnu raspravu oko mogućeg transfera u siječnju.

Također navode da je francuski menadžer Didier Deschamps rekao Giroudu da se treba preseliti negdje drugo u siječnju, pa bi ponovni susret sa bivšim menadžerom Antonio Conteom u Italiji mogao imati smisla za sve stranke.

Priča također sugerira da su neke momčadi iz Premier lige zainteresirane za potpisivanje Francuza, no on želi igrati na najvišoj mogućoj razini tako da Inter izgleda kao favorit za njegov potpis.

Nema naznaka kolika bi naknada mogla biti u ovom trenutku, ali Giroud ima 33 godine i ne igra redovno, tako da morate vjerovati da to ne bi bila velika naknada. Barem bi to omogućilo Chelseaju da koristi njegovu plaću za osvježavanje momčadi ako ode.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!