NaslovnicaVijestiUskoro i zvanična objava: Abramović se sastao sa novim menadžerom Chelseaja

Uskoro i zvanična objava: Abramović se sastao sa novim menadžerom Chelseaja

Abramović se sastao sa novim menadžerom Chelseaja. Chelsea će navodno najaviti Antonio Conte-a kao svog novog menadžera nakon što se trener italijanske reprezentacije sastao sa Romanom Abramovićem u Monte Carlu.

Abramović se sastao sa novim menadžerom Chelseaja

Express Sport tvrdi da je Conte vrlo blizu preuzimanja kormila u Chelseaju, gdje bi trebao potpisati ugovor vrijedan 18 miliona funti.

Predstavnici italijanskog stručnjaka su bili u Londonu i pregovarali oko mogućeg dogovora kako bi Conte mogao da preuzme klub sa Stamford Bridge-a.

The Sun pak tvrdi da će dogovor biti završen tek kada se Conte sastane sa Roman Abramovićem na njegovoj jahti u Monte carlu, gdje će se njih dvojica rukovati i završiti posao.

Izvještaji govore da se Italijan nada potvrdi ovog dogovora prije nego što se sastane sa igračima italijanske reprezentacije pred susret sa Španijom narednog mjeseca.

[su_bet365_watch_live_football_mali]
Bivši trener engleske reprezentacije, Fabio Capello je međutim upozorio 46-godišnjaka da će uspjeti na Stamford Bridge-u samo ako nauči jezik.

“Conte se priprema za Chelsea. On ima vremena da dođe i trenira Chelsea na najbolji mogući način, jer je ovo važan klub.”

“Njegova komunikacija sa igračima će biti fundamentalna. Ja sam imao teško iskustvo u Rusiji, gdje sam uvijek morao imati prevodioca kraj sebe.”

“Nije bilo lahko, jer igrači uvijek očekuju tu dodatnu motivirajuću riječ od trenera, odlučujuću izjavu kako bi razumjeli ili promijenili nešto.”

Chelsea sutra igra protiv Norwicha na Carrow Roadu. Koeficijent na Chelsea je puno manji naravno 1.53, još nakon njihove impresivne igre u posljednjih nekoliko utakmica, dok je na Norwich 6.50. Ukoliko se želite kladiti pak na remi ova dva kluba, koeficijent bi vam bio 3.80. Veoma dobre kvote, a i dan za dobiti neki novac. Ispod imate mogućnost da se okladite. Ukoliko niste registrovani, učinite to i dobijte bonus od 200€ na linku ispod. Pored toga možete vidjeti i naše analize sve predstojeće utakmice na linkovima koji su vam prezentirani ispod. Također se registrujte na forum na kojem možete pratiti naša predviđanja na dnevnoj bazi.

rRU6Wuj

EVO KAKO SMO NA KLADIONICI ZARADILI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM
[su_bet365_200_bonus_mali]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Mundo Deportivo objavio: GOTOVO JE, Zinedine Zidane preuzima Bayern

0
ZINEDINE ZIDANE, bivši trener Real Madrida, navodno je blizu preuzimanja upravljanja minhenskim Bayernom, prema izvještaju katalonskog lista Mundo Deportivo. Zidane je slobodan agent od...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!