NaslovnicaVijestiAbramovich odlučio, pao je izbor: U Chelseaju sve dogovorili sa nasljednikom Contea!

Abramovich odlučio, pao je izbor: U Chelseaju sve dogovorili sa nasljednikom Contea!

Očigledno je, kako će Antonio Conte na kraju sezone napustiti klupu Chelseaja. Ono što se već dugo vremena spominjalo navodno je dobilo svoj epilog. Abramovichu se ne sviđa politika i taktika sa kojom Conte predvodi ekipu Chelseaja te će Italijan već ovo ljeto postati bivši, samo sezonu nakon što je postao prvak države.

U Chelseaju sve dogovorili

To znači da će talijanski stručnjak napustiti londonski klub godinu dana prije isteka ugovora. Chelsea je već izabrao njegovog nasljednika, pa tako španjolski El Confidencial izvještava da je za sada nepoznat odgovor na samo jedno pitanje: Da li će Conte podnijeti ostavku na kraju sezone ili će ga otpustiti. Druga važna informacija je da je dogovor već postignut s novim trenerom. Sve je stoga spremno za dolazak novog stručnjaka na klupu Plavaca.

Španjolci tvrde kako će Chelsea u budućnosti biti predvođen bivšim strategom Barcelone – Luis Enriqueom.

>> PSG odredio astronomsku cijenu za Neymara: Florentino Perez spreman da iskoristi šansu

Zanimljivo je da su igrači spremni za rastanak sa Conteom, a neki čak misle da italijan sa svojim čudnim odlukama namjerno izaziva konfuziju u momčadi jer želi napustiti klub.

[su_bonus]

Što se tiče Enriquea, on je bez posla od ljeta kada je napustio Barcelonu nakon tri godine. Zanimljivo je da je pozvan da gleda susret Chelseaja sljedeće sedmice, kada će Chelsea igrati na Camp Nou s Barcelonom.

Chelsea bi bio četvrti klub u trenerskoj karijeri 47-godišnjeg španjolskog stručnjaka. Započeo je karijeru kao trener drugog tima Barcelone, gdje je radio tri godine, a zatim je bio trener Romedeset mjeseci, nakon čega slijedi sezona u Celti Vigo i tri u Barceloni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!