NaslovnicaVijestiAC Milan bi mogao otkazati utakmicu Superkupa protiv Juventusa

AC Milan bi mogao otkazati utakmicu Superkupa protiv Juventusa

Iz talijanskog velika AC Milana su potvrdili da bi utakmica Superkupa protiv Juventusa, koja je na rasporedu u petak, mogla biti otkazana jer tim nje uspio otputovati u Katar, gdje bi se trebala odigrati utakmica.

AC Milan bi mogao otkazati utakmicu Superkupa protiv Juventusa

Nakon što su poraženi u finalu prošlogodišnjeg Kupa Italije protiv ‘stare dame’ golom Alvara Morate u produžecima, Rossoneri sada imaju priliku osvetiti se prvaku u posljednjoj utakmici prije zimske pauze.

Međutim, taj plan bi im mogao propasti, jer zbog tehničkih problema igrači AC Milana nisu uspjeli otputovati u Dohu, a Adriano Galliani je izjavio da ukoliko ne uspiju otputovati danas u Katar, utakmica bi mogla biti otkazana.

“Pretrpjeli smo ozbiljnu sportsku štetu”, rekao je sportski direktor za talijanske medije.

“Juventusovi igrači su već u Dohi, a mi tamo možemo stići večeras u sred noći, te ćemo u tom slučaju imati vremena za samo jedan trening prije utakmice.”

Ova dva giganta su se sastali ove sezone u ligi, kada je tim Vincenza Montelle slavio na San Siru zahvaljujući golu Manuela Locattelija u drugom poluvremenu utakmice.

AC Milan se trenutno nalazi na 5. mjestu u Seriji A sa 33 osvojena boda iz 17 odigranih utakmica, dok su Bianconeri očekivano prvi sa 9 bodova više.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[su_bet365_1m_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!