NaslovnicaVijestiAC MILAN PRONAŠAO ZAMJENU ZA DONNARUMMU: U klub stiže zamjena i to...

AC MILAN PRONAŠAO ZAMJENU ZA DONNARUMMU: U klub stiže zamjena i to kakva!

Iako su na ljeto potrošili čak bogatstvo za pojačanja, rezultati Milana još uvijek nisu na željenoj razini te zbog toga u klubu vlada alarmantno stanje. Kao da to nije dovoljno, želju za odlaskom je izrazio i vratar Gigi Donnarumma, te su iz Milana primorani da mu pronađu adekvatnu zamjenu.

AC MILAN PRONAŠAO ZAMJENU

U crvenom crnom dijelu glavnog grada Lombardije, nikad nije dosadno, uvijek se nešto događa – cijelo vrijeme. Prije nekoliko dana novi trener Gennaro Gattuso potpuno je poludio zbog mladog vratara Gigi Donnarumme, koji po njegovom mišljenju presporo vraća loptu u igru. Slijedio je odgovor njegovog agenta Mina Raiole i sve je došlo tako daleko da je on tražio prekid ugovora sa klubom, unatoč tome što su novi ugovor potpisali pred kraj ljeta.

>> TRANSFER NA POMOLU: Da li je ovo dokaz da Aubameyang napušta Dortmund?!

Prema informacijama koje dolaze iz Italije, čini se da bi tinejdžer mogao napustiti San Siro u već u januaru mjesecu. U Milanskom klubu očito su se već pomirili sa sudbinom i neće se suprotstaviti odlasku, ali i oni imaju svoje zahtjeve. Najvažnije im je da žele dobiti za njega barem 70 milijuna eura.

[su_bonus]

Za sada su samo dva kluba ozbiljno zainteresirani za njega. Prvi je Juventus, koji traži nasljednika slavnog Gigi Buffona, ali Donnarumma ne bi trebao biti previše oduševljen takvim scenarijem. Drugi je Atletico Madrid, a trener Diego Simeone se priprema za život nakon odlaska Jana Oblaka, koji je još uvijek interesantan PSG-u ali je sada priča dobila potpuno drugačiji scenariji.

Jan Oblak svim silama želi napustiti klub, te bi također pristao i na odlazak u Milan što bi čelnici Milana objeručke prihvatili. U tom slučaju bi tražili znatno manje obeštećenje za Donnarummu a u vidu Oblaka bi dobili možda i bolje riješenje između stativa od sadašnjeg.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!