NaslovnicaVijestiAC Milan se budi: Čelnici kluba idu u London po NOVOG napadača!

AC Milan se budi: Čelnici kluba idu u London po NOVOG napadača!

Financijska situacija u kojoj se nalazi Europski div AC Milan, dovela je do izbacivanja ovog kluba iz Europa lige. Puno se ljudi pitalo je li klub uopće u mogućnosti da kupi novog igrača, no kako sada stvari stoje, izgleda da jeste.

AC Milan

Nije riječ o običnom igračue, već se radi o zvijezdi svjetske klase. Predstavnici Milana otišli su u London, gdje žele dogovoriti transfer Alvara Morate.

Španjolski napadač je imao vrlo loš sezonu u Chelseaju i izgleda da će se vratiti u Italiju, gdje je prove dvije sjajne sezone u Juventusovom dresu. Također, Italija je dom njegove supruge, Alice, s kojom se prije godinu dana vjenčao u Veneciji.

>> Legendarni Kaka otkrio razlog zbog kojeg je Cristiano Ronaldo odlučio nastaviti karijeru u Juventusu!

Morata je vveoma nezadovoljan njegovim statusom u Chelseaju, a također poznatro je odavno da se nije navikao na život na Otoku. Rješenje situacije mogla bi biti selidba u Milan. Jučer su u London žurili, direktor Milana Marco Fassone i sportski direktor kluba Massimiliano Mirabelli a jedna od njihovih glavnih zadaća bila je da namame Moratu na San Siro.

[su_bet365_100bonus]

Za 25-godišnjeg Španjolca zainteresirano je još nekoliko klubova, a pominje se i Napoli, kojeg sa klupe predvodi Carlo Ancelotti. Ukoliko transfer Morate propadne, u Milanu se okreću ka napadaču Juventusa, Gonzalo Higuainu. Sve je moguće kada su ova dva kluba u pitanju, sjetimo se samo prošlog ljeta i transfera Bonuccia.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!