NaslovnicaVijestiAC Milan sljedećeg ljeta sprema ponudu za jednog od najboljih europskih napadača

AC Milan sljedećeg ljeta sprema ponudu za jednog od najboljih europskih napadača

Sportski direktor AC Milana Massimiliano Mirabelli izjavio je kako je njegov klub još uvijek zainteresovan za dovođenje napadača Torina Andree Belottija, unatoč neuspješnim pokušajima u posljednjih godinu dana.

Milan sprema ponudu za Belottija

Talijanski napadač se povezivao sa dolaskom u AC Milan, kao i u redove još nekoliko klubova iz Premier lige u protekla dva prelazna roka, ali iz Torina su jasno poručili kako ga ne namjeravaju pustiti za cifru manju od 100 miliona eura. Rossoneri su ga pokušali dovesti prošlog ljeta, ali predstavnike Torina je naljutila ponuda talijanskog velikana, koji je pokušao iskoristiti i u transfer uključiti M’Bayea Nianga, koji je na kraju ipak završio na posudbi u Torinu.

Belotti je u tri sezone provedene u klubu odigrao ukupno 94 utakmice u svim takmičenjima, postigao 47 golova i podijelio 16 asistencija. Prošlu sezonu je završio sa 26 postignutih golova i sedam asistencija u Seriji A, ali ove sezone još uvijek nije uspio uhvatiti pravu formu, te je postigao samo četiri gola u 17 nastupa u najvišem rangu talijanskog nogometa. Unatoč tome, Mirabelli priznaje kako još uvijek nije odustao od njegovog dovođenja.

On je u današnjem intervjuu rekao: “Belotti je dobro poznat. Pokušali smo ga dovesti u Milan, ali to je bilo vrlo teško ostvariti iz nekoliko razloga. Ipak, on je dobar igrač i navijač Milana, tako da tko zna, možda će jednog dana nositi dres o kojem je sanjao kao dijete.”

[su_million_pound]

Nakon što nisu uspjeli dovesti 24-godišnjaka prošlog ljeta, Milan je doveo Andrea Silvu i Nikolu Kalinića kako bi pojačao svoj napad pred novu sezonu. I dok je hrvatski reprezentativac postigao četiri gola ove sezone, Portugalac još uvijek nije postigao niti jedan gol u Seriji A.

Tim Gennara Gattusa se trenutno nalazi na osmom mjestu u ligi sa 35 osvojenih bodova nakon 23 odigrana kola, te ima samo dva boda više od desetoplasiranog Torina. U sljedećem kolu, koje se igra ovog vikenda, Rossoneri će gostovati kod 18-plasiranog SPAL-a.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!