NaslovnicaVijestiAC Milan u velikim problemima: Njihov vlasnik je prevarant i uopšte nije...

AC Milan u velikim problemima: Njihov vlasnik je prevarant i uopšte nije milijarder!

Kineski milijarder kupio Milan? Pa, dobro,to i nije neka vijest, no nećete vjerovati, da je ova priča postala poznata tek kada je The New York Times, jedan od najcjenjenijih listova na svijetu, došao do informacije da  vlasnik Milana, Yonhong Li uošte nije ta osoba za koju se predstavlja!

AC Milan u velikim problemima

Da, dobro ste pročitali. Međutim, New York Times nije vjerovao u ove glasine, nego su poslali ekipu novinara u Kinu, koji su potvrdili ove navode, i kako Amerikanci tvrde, pronašli su neosporne dokaze za njihovu tvrdnju. Sa tim dokazima će navijači Milana postati zasigurno ogorčeni, jer bi mogli biti obmanuti od kineskog investitora.

[su_bonus]

Pod točkom jedan, Li uopće nije poznat u kineskim poslovnim krugovima, a on tvrdi da posjeduje tvrtke i rudnike. Pod točkom dva, on čak i nije vlasnik firmi koje “posjeduje”, vlasnik takvih tvrtki s tim imenom u Kini uopšte ne postoji. On je navodno sasvim obični biznismen koji je daleko od milijardera za kakvog se predstavlja u Evropi i na takav način vara cijelokupnu javnost. Nedavno su u Kini čak i zatvorili njegovog oca i brata zbog navodnih prevara.

>> ŠOK ZA BARCU: Suspendovat ćemo Camp Nou ukoliko navijači nastave to da rade!

Li je navodno nekada imao firmu, ali je otišla u stečaj 2015. godine, kada je  uključen u prevaru s još jednom ineskom firomom. Od tada, prema New York Timesu, on se ponaša kao lažni biznismen s lažnim bankovnim jamstvima. Čak i oni sa kojim je kupio Milana od Slivia Berlusconija za 750 milijuna eura, su lažni! On je uvjeravao kako će vratiti Milan u vrh italijanskog nogometa ali ako je vjerovati američkim novinama on taj novac uopšte ne posjeduje!

Da li ima istine u ovome, vidjet ćemo, no jedno je jasno – Milan ne igra onako kako se očekuje od njih, a novih pojačanja još nema ni na vidiku!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!