NaslovnicaVijestiAC Milan više nema probleme na terenu, ali ima sa financijama!?

AC Milan više nema probleme na terenu, ali ima sa financijama!?

Gattuso je pronašao formulu kako da AC Milan konačno krene igrati dobar nogomet, no problemi su se pojavili na drugoj strani. Krajem prošle sezone Milana je kupio kineski vlasnik koji im je kupio čitav novi sastav, sve je djelovalo bajno, osim igre Milana, sada kada Milan konačno ima igru, pojavili su se problemi sa financijama…

Rossoneri su bez poraza već 10 utakmica u nizu, od čega su u sedam od deset utakmica slavili. Trener Gatusso je pronašao “savršenu” formulu – sistem 4-3-3 u kojoj sada Milan standardno igra i pobjeđuje, a vratio je i izgubljeni pobjednički duh u svlačionicu Milana, vratio je optimizam za navijače Rossonera.

“Otkako je u klub stigao Gattuso , sve je drugačije. Momčad igra znatno bolje, igramo u sjajnoj formi, a sve je to njegova zasluga. Stvarno smo puno napredovali u zadnje vrijeme, usadio nam je pobjedničke navike,  pobjednički mentalitet, osjećaj potrebe da fizički napredujemo. Promijenilo se sve u čemu smo bili loši. Prije Gattusa nismo bili momčad, nedostajala nam je snaga. Naporno treniramo da postanemo novo srce Milana na ponos svih. Gattuso je u ovaj Milan usadio neke svoje ideje, a mi smo to odlično prihvatili i imprementirali u naš sustav. Ovi rezultati plod su njegovog rada, on je izgradio ovaj novi pobjednički Milan.”, izjavio je novi kapetan AC Milana i lider te momčadi Leonardo Bonucci.

[su_watch_live_football]

Dok Gattuso rastura, kineski vlasnik pred bankrotom

Kineski vlasnik Yonghong Li, pod sumnjivim glasom u Italiji, ali i svijetu (navodno) ima velikih problema. Dok na terenu momčad rastura, kineski vlasnik proživljava pravu ekonomsku dramu. Američka novinarska kuća New York Times otkrila je kako je Yonghong Li vrlo kontroverzan biznismen koji zapravo uopće nije takva faca kakvom se predstavlja. U istragu New York Times uključila se i talijanska novinarska kuća Corriere della Serre kako bi istražila poslovanje Yonghonga Lija.

Naime, Li je prilikom kupovine AC Milana prikazao tvrtku Shenzhen Jie Ande kao jamstvo, no Corriere della Serre tvrdi kako je ta tvrtka bila nelikvidna prilikom kupovine slavnog kluba. Jedna kineska banka Lija je tužila još 2016. jer im nije vraćao dugove, a sud je mjesec dana prije preuzimanja Milana presudio da Lijev udio u tvrtci mora ići na aukciju. Li se žalio na to pa je aukcija odgođena jer se u isto vrijeme pojavila još jedna banka koja tvrdi da joj je Yonghong Li dužan ogromne novce te traže proglašenje bankrota njegove tvrtke.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

New York Times otkrio je kako rudnici fosfata koje Li predstavlja kao svoje zapravo uopće nisu njegovi što je još jedan dokaz kako je Yonghong Li vrlo kontroverzan biznismen koji izgleda nije bogat kako se prikazuje. On je Milan kupio na kredit koji je pozajmio od američkog investicijskog fonda Elliot. Kredit je bio 300 milijuna eura. 180 milijuna otišlo je na kupovinu kluba, a 120 na kupovinu igrača. Li ima još 7 mjeseci da vrati ukupno 350 milijuna eura ili će američki fond Elliot preuzeti upravljanje klubom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!