NaslovnicaVijestiBizaran i neporfesionalan potez PSG-a: Prodaju dres igrača koji još uvijek nije...

Bizaran i neporfesionalan potez PSG-a: Prodaju dres igrača koji još uvijek nije potpisao za njihov klub!

Zvanična online trgovina pariškog giganta PSG-a nudi u prodaji dres nogometaša koji još uvijek nije potpisao za njihov klub. Da li se ovo desilo greškom ili je transfer već ozvaničen dok informacije još uvijek nisu puštene u javnost, nije poznato.

PREDSJEDNIK PSG-A

Online trgovina francuskog kluba Paris Saint Germain očito zna više od odjela za komunikacije u klubu, ili između ova adva sektora u klubu vlada samo loša komunikacija. Naime, marketing dio PSG-a već je počeo prodavati dres s imenom i brojem igrača koji još nije postao član kluba na službenoj razini.

JUVENTUS SPREMIO BOMBASTIČNU PONUDU KOJU JE TEŠKO ODBITI: Na Adresu Uniteda stiže 62 milijuna funti + zvijezda za Paul Pogbu!

U klupskoj trgovini PSG-a danas se pojavio dres s brojem 21, koju će ubuduće vjerovatno nositi bivši veznjak Maanchester Uniteda Ander Herrera, koji je napustio engleski klub nakon što mu je istekao ugovor na kraju ove sezone.

Herrera je dugo bio jedan od glavnih transfer meta Paris Saint Germaina i uskoro će vjeorvatno postati druga ljetna pridošlica u klubu nakon što su jučer iz Pariza potvrdili dolazak sjajnog Pabla Sarabie iz Seville što je bila glavna tema francuskih medija u zadnje vrijeme.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!