NaslovnicaVijestiAdebayor: Šta zaista mislim o navijačima Arsenala?

Adebayor: Šta zaista mislim o navijačima Arsenala?

Emmanuel Adebayor decidan je u namjeri da “zaboravi sve o svim hejterima”, nakon izrugivanja od strane navijača u Crystal Palaceovom remiju protiv Arsenala na Emiratesu.Adebayor

32-godišnjak ušao je u igru protiv svog bivšeg kluba u 64. minutu, da bi asistirao za pogodak Yannicka Bolasiea, koji je njegovoj ekipi donio bod.

U popodnevu za zaborav u sjevernom Londonu, Adebayorov povratak izazvao je dosta buke na stadionu.

Adebayor je 2009. prešao u Manchester City, i navukao je gnijev navijača kada je postigavši gol, pretrčao teren da bi ga proslavio ispred Arsenalovih navijača.

Nastupao je i za ljutog rivala, Tottenham, prije nego što je prešao u Crystal Palace u januaru, i znao je da će ga sačekati neprijateljski doček u svakom povratku na Emirates.

“Nije mi prvi put da igram protiv Arsenala na Emiratesu. Kada sam se zagrijavao, zviždali su mi, i samo sam se smijao tome. Ne mogu reći da sam se navikao na to, jer nije dobro naviknuti se na takve stvari. Ali na kraju, sve je to bilo zabavno, vrijeme je bilo lijepo, igrali smo u Londonu na 20 minuta od moje kuće. Moram da budem srećan. Kada nisam srećan onda nešto nije u redu”.

“Za mene, na kraju krajeva, srećan sam kad pogledam odakle sam došao i šta sam napravio do danas – jednostavno moram zaboraviti na hejtere.”

“Svi Arsenalovi fanovi su mi zviždali, i kada se osvrneme unazad, svjestan sam gdje sam napravio pogrešku, ali neke stvari u životu više ne možete ispraviti. Samo pogledate i kažete, OK, napravio sam grešku.”

“Svi radimo stvari u nekim periodima svog života koje ne bi trebalo da činimo, ali najvažnija stvar je da idemo naprijed.”

Reprezentativac Togoa u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao je za Metz, Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Tottenham Hotspur i Crystal Palace.

Njegovu ekipu u srijedu čeka još jedno veliko iskušenje u gostima, okršaj sa Manchester Unitedom na Old Traffordu.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!